Επιστρέφει το Star System
Media

Επιστρέφει το Star System

Η δημοφιλής αστρολόγος μιλά για την αλλαγή από την περσινή μορφή της και δηλώνει ότι η αστρολογία είναι ακόμη ταμπού στην Ελλάδα.

Επέστρεψε το «Star system».

Ναι! Από πέρσι είχαμε επιστρέψει, απλώς πέρσι ήταν μηνιαία η εκπομπή, ενώ φέτος είναι εβδομαδιαία. Ήταν μια γεύση από εκπομπή, φέτος αργήσαμε λίγο να βγούμε, αλλά είμαστε εβδομαδιαίοι. Έχουμε ραντεβού κάθε Σάββατο 14.00.

Για πρώτη φορά βλέπουμε μια σταθερή συνεργάτιδα.

Ναι, η αλήθεια είναι ότι ύστερα από τόσα χρόνια που κάνω αυτή την εκπομπή, κάθε φορά πρέπει να σκέφτεσαι κάτι καινούργιο να κάνεις. Όλα αυτά τα χρόνια πάντα φιλοξενούσα συναδέλφους, απλά τώρα είχα αυτή την ιδέα του astrotainement, που ουσιαστικά αφορά στο να σχολιάζουμε την επικαιρότητα κάποια πρόσωπα. Σκέφτηκα να το κάνω με την Άντζελα Τίκη, η οποία είναι συνάδελφος, γιατί ουσιαστικά αυτό ήταν το κόνσεπτ, ότι πέρα από τις προβλέψεις μου θα έχουμε εβδομαδιαία ένα θέμα το οποίο θα αναπτύσσουμε με την Άντζελα ή θα έχουμε κάποια πρόσωπα που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον ή έχουν κάποιο λόγο για να αναλύσουμε το χάρτη τους.

Από την τρέχουσα επικαιρότητα ποια άτομα θα ήθελες να καλέσει;

Τα πρόσωπα που θα ήθελα να καλέσω στην εκπομπή μου δεν νομίζω ότι θα έρχονταν!

Αναφέρεσαι σε πολιτικούς;

Και όχι μόνο. Το θέμα αστρολογία στην Ελλάδα είναι ακόμα ταμπού. Δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν ανοιχτοί να επισκεφτούν μια τέτοια εκπομπή.

Πηγή: 7μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved