O Μέμος Μπεγνής μιλά για τη συμμετοχή του στη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα
Media

O Μέμος Μπεγνής μιλά για τη συμμετοχή του στη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα

Ο Μέμος Μπεγνής εντάχθηκε στη σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο Γυναίκα χωρίς όνομα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλά για την ένταξή του στην εν λόγω σειρά, αλλά και αν ήταν δύσκολη η προσαρμογή του στο ήδη υπάρχον καστ.

Τι σας αρέσει στον ρόλο του Σταύρου και τι σας απωθεί;

«Μου αρέσει που είναι ένας άν­θρωπος με έντονο το αίσθημα του αλτρουισμού. Βοηθάει τις γυναίκες να κάνουν παιδιά, τους δίνει ελπίδα. Αυτός είναι ο σκο­πός της ζωής του, δεν το βλέπει μόνο επαγγελματικά. Βέβαια δεν κατάφερε να το προσφέρει στη δική του γυναίκα και αυτό του , έχει κοστίσει. Είναι καλής πάστας άνθρωπος, είναι όμως άπιστος. Αλλά το βρίσκω απόλυτα φυσι­ολογικό να ερωτευτεί κάποιον άλλη, από τη στιγμή που βλέπει τη γυναίκα του σαν φίλη».

'Ηταν δύσκολο να ενταχθείτε στο καστ μιας σειράς που ήδη παιζόταν;

«Δεν ήταν δύσκολο. Σαφώς όταν μπαίνεις σε μια "οικογέ­νεια" πρέπει να βολιδοσκοπήσεις πράγματα και καταστάσεις και να δεις με ποιους ταιριάζουν τα χνότα σου. Με την Ευδοκία Ρουμελιώτη είχαμε συνερ­γαστεί στον "Άμλετ" του Εθνικού και στις "Φιλοδοξίες" του ΜΕΘΑ και χάρηκα που ξαναβρεθήκαμε».

Πώς είναι η συνεργασία με τη Μαρκέλλα Γιαννάτου;

«Δεν την ήξερα πριν, όμως δέσαμε πολύ γρήγορα, θέλω να περνάω καλά και να γελάω με έναν άνθρωπο στη δουλειά, και με τη Μαρκέλλα έχουμε το ίδιο χιού­μορ, αποδομούμε τους ρόλους μας και αυτοσαρκαζόμαστε. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα και μακάρι να συνεργαστούμε και στο θέατρο».

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved