Μέμος Μπεγνής: «Όποιος είναι να δοκιμαστεί στο σανίδι και στον φακό ας το κάνει»
Media

Μέμος Μπεγνής: «Όποιος είναι να δοκιμαστεί στο σανίδι και στον φακό ας το κάνει»

O Μέμος Μπεγνής δίνει τη δική του άποψη για όσους δραστηριοποιούνται στον χώρο της υποκριτικής, χωρίς να είναι ηθοποιοί.

Έχει αλλάξει η δουλειά στην τηλεόραση σε σχέση με το παρελθόν;

«Δεν έχει τεράστιες διαφορές με παλιά. Το καθημερινό είναι κάτι δύσκολο, γιατί τρέ­χουν 5 επεισόδια την εβδομάδα, που είναι συγκλονιστικό νούμερο. Έχουμε δύο συ­νεργεία που γυρίζουν ταυτόχρονα σκηνές. Δεν έχεις περιθώρια να κάνεις πολλές διορθώσεις. Πρέπει να είσαι γρήγορος, καλός και έμπειρος ηθοποιός, ώστε να ξέρεις πού να κοιτάξεις, πού να σταθείς, πώς να παίξεις, γιατί πολλές φορές οι σκηνές γυρίζονται μια κι έξω! Δεν ξέρω αν είμαι καλός ηθοποιός, έμπειρος όμως είμαι και αυτό βοηθάει πολύ». . ...

Φέτος βλέπουμε πως η μυθο­πλασία έχει πάρει και πάλι τα πάνω της...

«Είναι πολύ παρήγορο και ευοίωνο αυτό. Οι περισσότερες σειρές πάνε πολύ καλά και είναι καλό να γίνονται νέες δουλειές και να εργάζεται κό­σμος που είχε μείνει εκτός χώρου για αρκετά χρόνια».

Σας ενοχλεί που στα σίριαλ παί­ζουν και άτομα που δεν είναι ηθοποιοί;

«Όποιος είναι να δοκιμαστεί στο σανίδι και στον φακό ας το κάνει. Ο χρόνος θα δείξει αν θα διαρκέσει ή όχι. Δεν είναι απαραίτητο να βγάλεις τη δραματική σχολή για να είσαι καλός. Έχω δει σε αυτόν τον χώρο και άτομα που έχουν τελειώσει τη σχολή και είναι κακοί ηθοποιοί».

Από τους ρόλους που έχετε κάνει, ποιος είναι αυτός που σας άρεσε περισσότερο;

«Ο Μουράτ στο "Μη μου λες αντίο" του Μανούσου Μανουσάκη. Ήταν ο πρώτος μου πρωταγωνιστι­κός ρόλος, ένα μεγάλο στοίχημα για μένα, και είχα ρίξει όλο μου το είναι εκεί. Είναι ο ρόλος που με σημάδεψε και μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κι άλλες δουλειές».

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved