Όσα λέει η Μαρκέλλα Γιαννάτου για το γρήγορο «κόψιμο» των σειρών
Media

Όσα λέει η Μαρκέλλα Γιαννάτου για το γρήγορο «κόψιμο» των σειρών

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου σχολιάζει το γεγονός ότι μπαίνει τέλος με αιφνίδιο τρόπο σε σειρές που δεν κάνουν τα αναμενώμενα νούμερα τηλεθέασης.

Ακόμη, αναφέρεται στα reality shows και τοποθετείται στο αν επισκιάζουν τη μυθοπλασία.

Στον «προβληματισμό» ότι τα ριάλιτι βάζουν τρικλοποδιά στη μυθοπλασία πώς τοποθετείστε;

«Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά είδη, που κατά τη γνώμη μου το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Προσωπικά, δεν μου αρέσουν τα ριάλιτι. Το γεγονός ότι επανήλθαν είναι λογικό, με· την έννοια πως τα πάντα επα­νέρχονται. Δεν πιστεύω ωστό­σο ότι μπορούν να κρατήσουν πάνω από έναν χρόνο. Μετά τα πρώτα, τα επόμενα σημειώνουν κάμψη και έχουν αρχίσει ήδη να φθίνουν».

Παρόλο που συμμετέχετε σε κάτι επιτυχημένο, οι γρήγορες μεταβολές που συμβαίνουν πλέον στην τηλεόραση, με αποτέλεσμα το αιφνίδιο κό­ψιμο σειρών και εκπομπών, σας αγχώνουν;

«Αυτό ίσως είχε ενδιαφέρον να το συζητήσου­με σε μια εποχή προ οικονομικής κρίσης, αφού από τη φύση του το επάγγελμα του ηθοποιού δεν παρέχει ασφάλεια. Τώρα όμως, που καμία δουλειά δεν έχει σιγουριά, τι να συζητήσουμε; Και παλιότερα κόβονταν σειρές στον "αέρα", οπότε ως ηθοποιοί μαθαίνουμε να ζούμε με αυτή την ανασφάλεια από τα πρώτα μας κιόλας βήματα. Δεν είναι κάτι ευχάριστο, αλλά εκπαιδευόμαστε να διατηρούμε την ψυχραιμία μας σε αυτές τις συνθήκες. Τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε;».

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved