Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Πραγματικός φίλος είναι αυτός που δεν σε κρίνει»
Media

Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Πραγματικός φίλος είναι αυτός που δεν σε κρίνει»

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου πρωταγωνιστεί στη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα και μιλά για τον ρόλο που υποδύεται. 

Ακόμη, η ηθοποιός αναφέρεται στην προσέγγισή της όσον αφορά στη φιλία, και κάνει λόγω για τη διαφορά γυναικέιας και αντρικής φιλίας κι αν θεωρεί ότι υπάρχει.

Πώς είναι η Ρένα που υποδύ­εστε;

«Είναι δυναμική, βρέθηκε από λάθος στη φυλακή και εκεί απέκτησε διαφορετικές εμπειρίες από όσες είχε ως εκείνη τη στιγμή. Αυτό που μου αρέσει πολύ σε αυτήν είναι πως" επενδύει στη φιλία με μια πολύ αθώα προσέγγιση, όπως κάνουν οι έφηβοι. Είναι πραγματική φίλη, με όλη τη σημασία της λέξης».

Η προσωπική σας προσέγγιση σε ό,τι αφορά τη φιλία;

«Θεωρώ πως πρόκειται για κάτι σπουδαίο, που απαιτεί προσπάθεια και "κόπο", όπως όλες οι σχέσεις. Εάν έπρεπε μάλιστα να δώσω έναν ορισμό, θα έλεγα πως πραγματικός φίλος είναι αυτός που δεν ζητά εξηγήσεις, δεν σε κρίνει και χαίρεται με τη χαρά σου. Αν δεν αγαπάς αληθινά κάποιον, δεν είναι εύκολο να χαρείς μαζί του. Το να συμπαρασταθείς στη λύπη είναι για μένα πιο εύκολο, γιατί και έναν άγνωστο να δεις στον δρόμο, εάν υποφέρει, θα προσπαθήσεις να τον βοηθήσεις, γιατί είναι στην ανθρώπινη φύση - ή τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι. Το να χαρείς όμως με τη χαρά του άλλου απαιτεί δύναμη, κατάκτηση, αλλά και υπέρβαση εγωισμού και ζήλιας».

Πιστεύετε πως η γυναικεία φιλία διαφέρει από την αντρική;

«Όχι! Πιστεύω στην ανθρώπινη φιλία, χωρίς να διαχωρίζω φύλα».

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved