O Bασίλης Σίμος αποκαλύπτει τον σοβαρό λόγο για τον οποίο μπήκε στο Survivor
Media

O Bασίλης Σίμος αποκαλύπτει τον σοβαρό λόγο για τον οποίο μπήκε στο Survivor

O Bασίλης Σίμος μπήκε στο φετινό Survivor και δεν διστάζει να αποκαλύψει τον πολύ προσωπικό και σοβαρό λόγο, για τον οποίο προέβη στη συμμετοχή αυτή.

Ο πρώην διαγωνιζόμενος του reality επιβίωσης σχολιάζει ακόμη και τη φημολογία ότι τον βοήθησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ώστε να ενταχθει.

Πριν το παιχνίδι τι σε συμβούλεψε ο φίλος σου Γιάννης Σπαλιάρας;

Έχει ακουστεί ότι λόγω της φιλίας μας μπήκα στο «Survivor», που δεν ισχύει. Ο Γιάννης μου είπε να είμαι ο εαυτός μου, να προσέχω με τους στόχους και να δείξω διπλωματία. Εγώ όμως δεν μπορούσα να ανέχομαι πράγματα και να μην τα λέω. Μπορεί να μου κόστισε, αλλά εγώ ήθελα να μπω και να ζήσω το παιχνίδι, όχι να μπω και να παίξω ένα ρόλο.

Για αυτό μπήκες στο «Survivor»;

Ήθελα το χρηματικό έπαθλο για να βοηθήσω τη μητέρα μου η οποία πρέπει να κάνει μια πολύ σοβαρή επέμβαση στην καρδιά και τα χρήματα που χρειάζονται είναι πολλά. Έχω χρεωθεί μέχρι το ταβάνι μετο μαγαζί μας, γιατί όπως γνωρίζουν όλοι είναι δύσκολες εποχές. Να φανταστείς έπαιρνα χρήματα από την τηλεόραση και πλήρωνα τα ψάρια που χρωστούσα. Από την άλλη, ήθελα ξεφύγω και λίγο από την καθημερινότητα. Δουλεύω εδώ και έντεκα χρόνια στην ψαραγορά, ήθελα κι εγώ να κάνω κάτι διαφορετικό, να ζήσω την εμπειρία.

Μετά το Survivor τι σχέδια έχεις;

Θα ήθελα να ασχοληθώ πάλι με την τηλεόραση, είναι κάτι που το κάνω καλά και μου δίνει κίνητρα για κάτι καινούργιο. Μου αρέσει να ψυχαγωγώ τον κόσμο.

Πηγή: 7μέρες ΤV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved