«Γυναίκα χωρίς όνομα»: Η Λίλιαν αρπάζει την Ελπίδα κι εξαφανίζεται
Media

«Γυναίκα χωρίς όνομα»: Η Λίλιαν αρπάζει την Ελπίδα κι εξαφανίζεται

Απίστευτες εξελίξεις στην σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Η Κάτια εξομολογείται στον Φώτη και στον Ανδρέα ότι τώρα που η Μαρίνα έμαθε τα στοιχεία για τους γονείς της Ελπίδας, φοβάται πως θα την καταδώσει και θα βρεθεί στη φυλακή. Από την πλευρά της, η Μαρίνα είναι σοκαρισμένη από την αποκάλυψη ότι ο Κωστής γνωρίζεται με τη θετή μητέρα της κόρης τους.

Συγκρούεται μαζί του καθώς διαφωνούν για τον τρόπο που θα χειριστούν το όλο θέμα, με τη Μαρίνα να θέλει να πάει στον εισαγγελέα και να καταγγείλει τη Λίλιαν και τον Κωστή να προσπαθεί να βρει άλλη λύση. Η Κάτια, φοβούμενη ότι η Μαρίνα θα την καταγγείλει, αποφασίζει να μιλήσει στη Λίλιαν, ενώ η Μαρίνα έχει μια πολύ συγκινητική συνάντηση.

Σύμφωνα με το Mytv, η Μαρίνα δεν μπορεί να πιστέψει ότι βρήκε επιτέλους την Ελπίδα και προσπαθεί να ανακαλύψει τρόπους, ώστε να τη βλέπει όσο πιο συχνά μπορεί. Ταυτόχρονα, ξέρει ότι τώρα είναι που αρχίζει το πιο δύσκολο μέρος: η μεθόδευση ώστε να μπορέσει να πάρει νόμιμα πίσω το παιδί της από τους θετούς γονείς, οι οποίοι δείχνουν να αγνοούν τι πραγματικά έχει συμβεί. Παράλληλα, έντονη είναι και η αγωνία της Κάτιας, η οποία δεν μπορεί να χωνέψει ότι η Μαρίνα έφτασε στα ίχνη της μικρής Ελπίδας και ανησυχεί πως τώρα πια η εμπλοκή της στην παράνομη υιοθεσία μπορεί να την οδηγήσει στη φυλακή.

Έτσι αποφασίζει να τα πει όλα στη Λίλιαν. Και το κάνει. Της αποκαλύπτει πως οι βιολογικοί γονείς της Ελπίδας είναι ο Κωστής και η Μαρίνα. Ο Φώτης προσπαθεί να πείσει τη Μαρίνα να πει την αλήθεια στη Λίλιαν, ενώ η Μάρθα είναι αντίθετη σ' αυτό. Η Μαρίνα διστάζει. Επισκέπτεται τη Λίλιαν αποφασισμένη να μιλήσουν, όμως η Λίλιαν την προλαβαίνει, καθώς της ομολογεί πως γνωρίζει όλη την αλήθεια και αρνείται να ακούσει τις εξηγήσεις της Μαρίνας. Θεωρεί ότι ο Κωστής την πλησίασε με δόλο για να της πάρει την Ελπίδα και ότι η Μαρίνα εγκατέλειψε τη μικρή και τώρα θέλει να το παίξει μάνα. Ο Ανδρέας πάει να βρει τη Λίλιαν, αλλά το σπίτι είναι κλειστό. Πανικοβάλλεται, πιστεύοντας πως η Λίλιαν έφυγε μαζί με την Ελπίδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved