Απίστευτη αποκάλυψη για «Το τατουάζ»: Ο Σωκράτης είναι ο στραγγαλιστής
Media

Απίστευτη αποκάλυψη για «Το τατουάζ»: Ο Σωκράτης είναι ο στραγγαλιστής

Έρχονται απίστευτες αποκαλύψεις στο Τατουάζ.

Η διπλή ταυτότητα και το δολοφονικό ένστικτο του Σωκράτη είναι όσα κληρονόμησε από τον πατέρα του.

Ο Ορφέας κυκλοφορεί ελεύθερος, τρομοκρατώντας τους πάντες. Βασικός του στόχος είναι η Ελένη, όμως την ίδια ώρα απειλεί τη Χριστίνα, ενώ απαιτεί ολοένα και περισσότερα πράγματα από τον Αντώνη. Ανεξέλεγκτος και σε κρίση παράνοιας στέλνει ένα γράμμα στην Τατιάνα, ενημερώνοντας τη για τις προθέσεις του. Όσα μαθεύονται προξενούν πανικό. Η Χριστίνα καλείται για κατάθεση, όπου μοιράζεται με την Τατιάνα τις υπαγορεύσεις του Ορφέα.

Σύμφωνα με το 7μέρεςtv, Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του και ένα ανώνυμο γράμμα που φτάνει φέρνει στην επιφάνεια νέα στοιχεία. Παρακολουθούν στενά όλους τους , πιθανούς συνεργάτες όπως είναι ο Αντώνης και η Χριστίνα. Ο Ορφέας τηλεφωνεί στην Ελένη και στον Παύλο και τους απειλεί. Ενώ εξακολουθεί να κρύβεται, έχει πλέον αρχίσει να οργανώνει τον τρόπο με τον οποίο θα δολοφονήσει την Ελένη. Πριν όμως φτάσει εκεί, θέλει να βγάλει από τη μέση και τον Σωκράτη αφού διαισθάνεται πως εκείνος έχει κληρονομήσει πολλά οπό τη διαστροφή του. Η Τατιάνα καλεί τον Σωκράτη προσπαθώντας να μάθει εάν ήξερε για το σπίτι του Ορφέα και εκείνος τα αρνείται όλα. Η σχιζοφρένεια του τον εμποδίζει να αντιληφθεί την εικόνα της κατάστασης, καθώς και το ότι είναι ο σίριαλ κίλερ που στραγγαλίζει τις γυναίκες, ένα νέο θύμα του αποκαλύπτεται, η δική του ταυτότητα όμως παραμένει κρυφή για την Αστυνομία. Η απόπειρα δολοφονίας του λήγει άδοξα, καθώς καταφέρνει να τραυματίσει τον Ορφέα με το μαχαίρι και να ξεφύγει. Ο Αντώνης ζητάει περισσότερα χρήματα από τον Ορφέα για να τον βοηθήσει. Σύντομα οι δυο τους επιβιβάζονται σε ένα νοικιασμένο φουσκωτό και ξεκινάνε για την Αίγινα. Δύσκολες ώρες περιμένουν την Ελένη...

Ο Νικόλας βάζει τα δυνατά του για να πείσει τη Νικόλ να του εκμυστηρευτεί όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση των όπλων. Η Νικόλ αποφασίζει να μιλήσει στη Μαργκώ για τις πιέσεις που δέχεται αλλά τελικά δεν βρίσκει το θάρρος. Δύο άντρες παρακολουθούν τον Νικόλα και τον απάγουν. Όταν αφήνεται ελεύθερος, με την προειδοποίηση πως πρέπει να σταματήσει να ασχολείται με την υπόθεση, ο πρώτος ύποπτος που του έρχεται στο μυαλό για τον εκφοβισμό είναι ο Τόνυ, εκείνος όμως του ξεκαθαρίζει πως δεν είχε καμία σχέση. Επόμενη κίνηση του Τόνυ να ειδοποιήσει την Κασσάνδρα η οποία αποφασίζει να αναλάβει δράση και επισκέπτεται τον Νικόλα. Η κουβέντα του μαζί της τον αφήνει κατάπληκτο σχετικά με το ρόλο της στην υπόθεση της παράνομης μεταφοράς όπλων. Συνειδητοποιεί πως η κατάσταση είναι πολύ πιο περίπλοκη από ό,τι φαινόταν και εκείνη του κάνει μια πρόταση που τον αφήνει άναυδο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved