Πρώην παίκτης του Survivor τα ξαναβρήκε με τη σύντροφό του και το αποκάλυψε στο Instagram
Media

Πρώην παίκτης του Survivor τα ξαναβρήκε με τη σύντροφό του και το αποκάλυψε στο Instagram

Οι δυο τους ήταν μαζί αρκετά χρόνια.

Για όσο διάστημα ήταν στον Άγιο Δομίνικο μιλούσε για εκείνη με τα καλύτερα λόγια. Ωστόσο, πριν λίγους μήνες, οι δυο τους πέρασαν μια σοβαρή κρίση στη σχέση τους και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ωστόσο, όσο διάστημα έμειναν χώρια, συνειδητοποίησαν πώς δεν μπορεί ο ένας μακριά από τον άλλο και έτσι θέλησαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Ο λόγος για τον Γιάννη Δρυμωνάκο και την Βαρβάρα. Το ζευγάρι είναι ξανά μαζί και το αποκάλυψε μέσα από το Instagram με μια φωτογραφία από πρόσφατη απόδρασή τους όπου είχαν μαζί και τον αγαπημένο σκύλο του πρώην παίκτη του Survivor.

Μάλιστα, ο Γιάννης Δρυμωνάκος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: «Αυτή τη στιγµή έχω επικεντρωθεί στη δουλειά µου και δεν θα ήθελα να αναφερθώ στα προσωπικά µου. Αν, όµως, γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα προστάτευα περισσότερο την προσωπική µου ζωή. Ηµουν και είµαι αθλητής. Πιστεύω πως το τελευταίο διάστηµα που βρέθηκα στον χώρο της τηλεόρασης την πάτησα σαν πρωτάρης και επέτρεψα να προβληθούν η προσωπική µου ζωή και η σχέση µου περισσότερο από όσο θα έπρεπε και αυτό δηµιούργησε τριβές» αφήνοντας αιχμές πώς η δημοσιότητα ήταν εκείνη που έκανε κακό στη σχέση του.

View this post on Instagram

My boyyys🤟

A post shared by Varvara Kouneli (@varvara_kouneli) on

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved