Οι πρώτες εικόνες και τα νέα πρόσωπα του «Λόγω Τιμής»
Media

Οι πρώτες εικόνες και τα νέα πρόσωπα του «Λόγω Τιμής»

Είκοσι χρόνια μετά οι ηθοποιοί του πλέον αγαπημένου σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης «Λόγω τιμής» ξεκίνησαν γυρίσματα για τον νέο κύκλο της δημοφιλούς σειράς, που θα αρχίσει να προβάλλεται στον ΣΚΑΙ από τις αρχές της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Πριν λίγες μέρες, ξεκίνησαν τα γυρίσματα, σε γνωστό αρχοντικό σπίτι της Αθήνας όπου η σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου και ο σκηνοθέτης Λάμπης Ζαρουτιάδης καθοδηγούν τα γυρίσματα που θα κρατήσουν περί τους τρεις μήνες και θα πραγματοποιηθούν σε πρώτη φάση στην Αθήνα και, εν συνεχεία, στα Κύθηρα και στην Κρήτη.

«Πάντοτε ονειρευόμασταν κάποια στιγμή να ξαναβρεθούμε και ο καλύτερος δρόμος για να ξαναβρεθούμε είναι στα ίδια μέρη» είχε δηλώσει στο tvέθνος η σεναριογράφος.

Από τα καινούργια πρόσωπα σε αυτό το νέο ξεκίνημα του «Λόγω τιμής» είναι η Αντιγόνη Αλικάκου, που ήδη έχει δοκιμαστεί στις πρώτες σκηνές με παρτενέρ της τον Δημήτρη Αλεξανδρή, καθώς πρόκειται να υποδυθούν το ζευγάρι, με τον τελευταίο να έχει τον ρόλο του ιδιοκτήτη ενός μπαρ στα Κύθηρα.

Τα νέα ζευγάρια που θα δούμε ακόμη -στον νέο κύκλο- θα είναι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με τη Μαρία Ναυπλιώτου και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος (υποδύεται έναν ξενοδόχο} με τη Βίκυ Βολιώτη. Στο καστ της σειράς, εκτός των προαναφερομένων, του Άλκη Κούρκουλου, του Γιώργου Πυρπασόπουλου, της Αγγελικής Δημητρακοπούλου και της Χριστίνας Αλεξανιάν, θα είναι ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ενώ παίζουν δυνατά τα ονόματα της Λουκίας Μιχαλοπούλου και της Μαρίας Παπαφωτίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved