Χρήστος Ανθόπουλος: Όσα είπε για τη συνεργασία του με την Βαϊτσου

Χρήστος Ανθόπουλος: Όσα είπε για τη συνεργασία του με την Βαϊτσου

Ο Χρήστος Ανθόπουλος για πρώτη φορά έχει συμπαρουσιάστρια. 

Ο παρουσιαστής μίλησε για την νέα του εκπομπή στον ΣΚΑΪ και τη συνεργασία του με την Ελένη Βαϊτσου, την οποία βλέπουμε πρώτη φορά σε εκπομπή.

Πώς προέκυψαν οι «Τουρίστες»;

«Συζητούσαμε από το καλοκαίρι με τον ΣΚΑΙ για διάφορα πρότζεκτ. Έγιναν, λοιπόν, κάποια ραντεβού, κατά τη διάρκεια των οποίων και από εμένα και από το κανάλι υπήρξαν προτάσεις. Κάπως έτσι γεννήθηκαν οι «Τουρίστες». Ενσωματώσαμε στο concept μιας ταξιδιωτικής εκπομπής τα στοιχεία που θέλαμε»

Πώς είναι η «χημεία» σας με την Ελένη Βαϊτσσυ;

««Χημεία» μπορώ να σου πως υπήρξε από το πρώτο τηλεφώνημα. Από το πρώτο λεπτό της κλήσης! Δεν σου κρύβω πως εξετάσαμε κι άλλες υποψήφιες, αλλά καταλήξαμε στην Ελένη, την οποία θεωρήσαμε ιδανική. Ήταν η καλύτερη για να με αντέξει . Η «χημεία» επιβεβαιώθηκε και στις πρώτες συναντήσεις μας -δεν γνωριζόμασταν πριν-, αλλά και στα πρώτα γυρίσματα Νομίζω ότι «δένουμε» όλο και περισσότερο»

Πρώτη φορά με συμπαρουσιάστρια σε εκπομπή. Νιώθεις άβολα;

«Ήταν λίγο περίεργο στην αρχή. Η πρώτη σκέψη ήταν να κάνω μόνος μου την εκπομπή. Όμως, τελικά, στους «Τουρίστες» ταιριάζουν δύο πρόσωπα. Βγαίνει πιο ωραίο το αποτέλεσμα. Το καλό είναι ότι έχουμε ευδιάκριτους ρόλους. Η Ελένη είναι πιο «παραδοσιακή», με την έννοια ότι της αρέσουν τα μουσεία, οι ξεναγήσεις κ.λπ. Εγώ, από την άλλη, είμαι πιο τρελός, θέλω να κάνω και άλλα πράγματα. Δένουμε, λοιπόν, αρμονικά» εξήγησε ο Χρήστος Ανθόπουλος στο tvέθνος.