«Το τατουάζ»: Δεν πάει ο νους σας τι έκανε ο Πολυδερόπουλος όταν του πρότειναν τον ρόλο του Ορφέα
Media

«Το τατουάζ»: Δεν πάει ο νους σας τι έκανε ο Πολυδερόπουλος όταν του πρότειναν τον ρόλο του Ορφέα

Υποδύεται τον serial killer στην σειρά του Alpha «Το Τατουάζ».

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος σε συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του και πως αντέδρασε όταν του τον πρότειναν, αλλά και αν έχει μπει στη διαδικασία να δικαιολογήσει τις πράξεις του ήρωα του.

Πού οφείλεται η επιτυχία του «Τατουάζ»;

«Οφείλεται στην αγάπη και στη συναδελφικότητα που έχουμε μεταξύ μας καθώς και στη σκληρή δουλειά που γίνεται απ' όλους μας. Πραγματικά όλοι μας, εννοώ τους συντελεστές της σειράς, αγαπάμε αυτό που κάνουμε και νομίζω αυτό το εισπράττει και ο κόσμος που μας παρακολουθεί».

Όταν σου πρότειναν τον ρόλο του Ορφέα, πώς αντέδρασες;

«Το πρώτο που έκανα ήταν να πάω στη Γαύδο, όπου κι έμεινα μόνος μου για 15 μέρες σ' ένα αντίσκηνο με ξηρά τροφή προκειμένου να μπω στο πετσί του ρόλου. Εγώ είμαι τελειομανής σε αυτό που κάνω και ασχολούμαι πάρα πολύ με ό,τι καταπιάνομαι. Στην αρχή βέβαια ήμουν λίγο μαζεμένος, μια και θα υποδυόμουν έναν serial killer και φοβόμουν, καθώς ο κόσμος ταυτίζεται με τους ηθοποιούς, μήπως χάσω από την αγάπη του. Στη συνέχεια όμως ο ρόλος με γοήτευσε».

Οταν ξεκίνησες να πρωτοανακαλύπτεις τον Ορφέα, υπήρξαν κάποια σημεία του που να τα «φοβήθηκες»;

«Χρειάστηκε χρόνος για να μπω στην ψυχοσύνθεση του ήρωα που υποδύομαι. Μελέτησα ανθρώπους-σίριαλ killer, μίλησα με δικηγόρους που είχαν αναλάβει τέτοιες υποθέσεις ανθρωποκτονιών και διάβασα και σχετικά βιβλία που αναφέρονταν σε τέτοιου είδους ανθρώπους».

Έχεις μπει στη διαδικασία να δικαιολογήσεις τις πράξεις του ήρωα που υποδύεσαι;

«Φυσικά. Ο Ορφέας σε πολύ μικρή ηλικία έζησε τραγικά γεγονότα Η μητέρα του τον κλείδωνε στην αποθήκη του σπιτιού τους στο υπόγειο για να μπορεί αυτή ανενόχλητη να συνευρίσκεται με τους εραστές της. Ενώ, γυρίζοντας κάποια στιγμή στο σπίτι, είδε τη μητέρα του να σημαδεύει με όπλο και να σκοτώνει τον πατέρα του, που ήθελε να πάρει το παιδί, δηλαδή εμένα, στα χέρια του. Ο Ορφέας, που λάτρευε τον πατέρα του, από κείνη τη στιγμή το είδε σαν ιεραπόστολος και έβαλε σκοπό της ζωής του να ξεβρωμίσει, όπως χαρακτηριστικά τον βλέπετε να λέει, τον τόπο από τέτοιου είδους ανήθικες γυναίκες», λέει στο tv εθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved