«Revenge Body»: Όλα όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο
Media

«Revenge Body»: Όλα όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο

To «Revenge Body» είναι γεγονός...

Η εκπομπή που κατάφερε να αλλάξει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 06 Απριλίου στις 17:50 στο Open.
Η Ιωάννα Λίλη μαζί με μία ομάδα διάσημων και έμπειρων διατροφολόγων αλλά και γυμναστών θα βρίσκεται στο πλευρό των διαγωνιζομένων με σκοπό να καταφέρουν τον πολυπόθητο στόχο τους... να πάρουν πίσω τη «χαμένη» ζωή τους...


Μέσα από αυτοτελή επεισόδια που θα προβάλλονται κάθε εβδομάδα θα ζήσουμε την αγωνία των διαγωνιζομένων, τη θέλησή του να κατακτήσουν το στόχο τους αλλά και τις αδυναμίες τους.. Στο τέλος, κάθε επεισοδίου θα γίνεται η αποκάλυψη του καινούργιου τους εαυτού, μέσα από ένα πάρτυ που διοργανώνεται προς τιμήν τους.
Φυσικά, δίπλα στους διαγωνιζόμενους θα βρίσκονται πασίγνωστοι make up artists αλλά και στυλίστες που θα φροντίζουν για την εικόνα τους...


Στο τέταρτο επεισόδιο του Revenge Body «έρχονται» η Μάρθα και η Γλυκερία.
Η Μάρθα μια γυναίκα που έχει καταπιαστεί με διαφορετικά επαγγέλματα στη ζωή της.. έρχεται στο Revenge body με ένα και μόνο σκοπό.... να «αποχωριστεί» τα κιλά που πήρε αφού το φαγητό συνήθιζε να είναι ένας τρόπος διαφυγής για την ίδια.
Με το σύντροφό της είναι μαζί 8 χρόνια αλλά ακόμα δεν έχουν αποφασίσει να κάνουν το μεγάλο βήμα.. Μάλιστα, μετά το Revenge body η Μάρθα δηλώνει έτοιμη και αποφασισμένη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος και η καθηγήτρια φυσικής αγωγής Γωγώ Καλλιακούδα θα είναι δίπλα της για να την βοηθήσουν.


Θα τα καταφέρει ή θα το «σκάσει» λίγο πριν την εκκλησία;


Η Γλυκερία είναι παντρεμένη και έχει μια κόρη 2 ετών.. ο σύζυγός της δουλεύει σε φούρνο, με αποτέλεσμα η Γλυκερία να μη μπορεί να αντισταθεί και να τρώει όλα τα «απαγορευμένα» αφού ο σύζυγός της φροντίζει να τα φέρνει σπίτι.
Η Γλυκερία έχει δεχτεί άσχημη κριτική από την μητέρα της για το βάρος και θέλει να της αποδείξει ότι με τη θέλησή και το πείσμα της μπορεί να αλλάξει και να τα καταφέρει. Παρέα στο «ταξίδι» της αλλαγής θα έχει τον διαιτολόγο – διατροφολόγο Τάσο Παπαλαζάρου και την personal trainer Μαρίνα Πήχου.


Θα αντέξει όμως το απαιτητικό πρόγραμμα του Revenge Body;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved