Aσημακοπούλου - Μπουρδούμης: «Ζούμε κάτι σπάνιο και μοναδικό στο “Σόι”»
Media

Aσημακοπούλου - Μπουρδούμης: «Ζούμε κάτι σπάνιο και μοναδικό στο “Σόι”»

Εδώ και πέντε χρόνια έχουν συνδεθεί στη συνείδηση των τηλεθεατών ως ένα αγαπημένο και ταιριαστό ζευγάρι της σειράς το «Σόι σου» στον Alpha...

Λίγους μόλις μήνες πριν τελειώσει η πέμπτη σεζόν, η Ιωάννα Ασημακοπούλου και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλούν γι' αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

Μετράτε ήδη πέντε χρόνια στη σειρά και όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσετε και την επόμενη σεζόν! Τι σημαίνει για εσάς το γεγονός ότι το «Σόι» θεωρείται πλέον μια από τις μακροβιότερες σειρές της tv;
Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Η αλήθεια είναι ότι μόλις ξεκινήσαμε δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο και ειλικρινά νιώθω ευλογημένη που είμαι μέρος μιας τόσο σημαντικής δουλειάς. Προσωπικά, χρόνο με τον χρόνο, αισθάνομαι την ανάγκη να βελτιώνομαι και να τιμώ το κοινό, αλλά και όλους τους συνεργάτες που με εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια».


Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Σίγουρα είναι κάτι αναπάντεχο όλο αυτό που έχει συμβεί. Είναι πλέον στη λίστα με τις ελάχιστες σειρές που έχουν τέτοια διάρκεια. Όταν μιλάμε για πέντε σεζόν, αναφερόμαστε για περισσότερα από 50 επεισόδια κάθε χρονιά, δεν είναι όπως στο εξωτερικό που τα σίριαλ έχουν 10-13 επεισόδια τον χρόνο. Θέλω να πω ότι υπάρχει τεράστιος όγκος δουλειάς, οπότε η χαρά είναι διπλή που ο κόπος μας ανταμείβεται. Ζούμε κάτι σπάνιο, μοναδικό και χαίρομαι που είμαι σε ένα κανάλι που στηρίζει τη μυθοπλασία».


Πόσο δύσκολο και απαιτητικό είναι μια σειρά να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών; Πόσος κόπος και προσπάθεια κρύβονται πίσω από αυτό το αποτέλεσμα που βγαίνει στη μικρή οθόνη;


Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Πίσω από όλη αυτή τη δουλειά κρύβονται πολύς κόπος και παρά πολλές ώρες γυρισμάτων. Χρόνο με τον χρόνο ο πήχης ανεβαίνει και όλοι δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και μπροστά και πίσω από τις κάμερες διότι για να βγει κάθε επεισόδιο στον αέρα δουλεύει ένα μεγάλο επιτελείο που βάζει τα δυνατά του για το καλύτερο αποτέλεσμα».
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ψυχολογική και σωματική κόπωση, πολλή δουλειά. Ευτυχώς, βοηθάμε ο ένας τον άλλον να μην πέφτουμε, να μην υποκύπτουμε στη ρουτίνα, να ανανεωνόμαστε. Θέλουμε το κοινό να το ευχαριστιέται και το «Σόι» να είναι ένα μόνιμο ραντεβού για τον κόσμο», λένε στο tv kous kous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved