Aσημακοπούλου-Μπουρδούμης: «Σε μια δουλειά είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις και διαφωνίες»
Media

Aσημακοπούλου-Μπουρδούμης: «Σε μια δουλειά είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις και διαφωνίες»

Για πέμπτη χρονιά πρωταγωνιστούν στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το Σόι».

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε πρόσφατη συνέντευξή τους μίλησαν για το αν υπήρξαν εντάσεις και διαφωνίες όλα αυτά τα χρόνια και πως κρίνουν τον ανταγωνισμό.

Πολλές φορές σε συνεντεύξεις έχετε ομολογήσει ότι έχετε γίνει πραγματικό «Σόι». Όπως συμβαίνει και στην κανονική ζωή, αυτά τα πέντε χρόνια υπήρξαν εντάσεις και διαφωνίες;
Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Αντιλαμβάνεστε πως σε μια δουλειά είναι πιθανό να υπάρξουν και εντάσεις και διαφωνίες. Το σημαντικό είναι να μη στέκονται εμπόδιο στο δημιουργικό κομμάτι. Ομως, το «Σόι» αυτό είναι τόσο δεμένο κι αγαπημένο που τίποτα από όλα αυτά δεν θα αποτελούσε ρήγμα στη συνεργασία αλλά και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις».
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Σαφέστατα και υπήρξαν διαφωνίες, όμως έχουμε τη χαρά να έχουμε ηθοποιούς παλιάς κοπής, οι οποίοι κουβαλάνε και την εμπειρία και την εξυπνάδα να αφουγκράζονται και να προλαβαίνουν την κάθε ένταση».


Η τηλεθέαση είναι και αυτή τη σεζόν με το μέρος σας και, μάλιστα, σε μια άκρως απαιτητική σεζόν. Πως κρίνετε τον ανταγωνισμό;
Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Ο ανταγωνισμός, σε όλους τους τομείς, όταν δεν ξεπερνάει συγκεκριμένα όρια, αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για να εργάζομαι σκληρά και να βελτιώνω τον εαυτό μου. Είναι σημαντικό για όλους να υπάρχουν καλές παραγωγές είτε στον χώρο της μυθοπλασίας που υπηρετώ είτε σε άλλες ψυχαγωγικές εκπομπές γιατί κρατάνε το επίπεδο της τηλεόρασης σε υψηλά στάνταρ».
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ανταγωνισμός πάντα υπήρχε, πάντα θα υπάρχει, το κόλπο όμως είναι να ασχολείσαι με το δικό σου μαγαζί. Αν ασχολείσαι με των υπολοίπων, το χάνεις το παιχνίδι. Νομίζω, πάντως, ότι σε αυτή τη ζώνη γίνονται ωραία προγράμματα. Ο ΑΝΤ1, ακόμη και η ΕΡΤ, επένδυσαν στη μυθοπλασία και αυτό είναι σπουδαίο. Τα υπόλοιπα προγράμματα, τα ριάλιτι ας πούμε, έρχονται και παρέρχονται, δεν έχει να κάνει με το δικό μας προϊόν, οπότε δεν μπαίνουμε σε διαδικασία ανταγωνισμού. Ο τηλεθεατής έχει τη βιτρίνα και την πολυτέλεια να επιλέξει», λένε στο tv kous kous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved