Βαγγέλης Χαρισόπουλος για Αντωνοπούλου και Νάργες: «Ήμασταν διαφορετικοί χαρακτήρες...»
Media

Βαγγέλης Χαρισόπουλος για Αντωνοπούλου και Νάργες: «Ήμασταν διαφορετικοί χαρακτήρες...»

Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος συμμετείχε στην εκπομπή Survivor Πανόραμα, η οποία ολοκληρώθηκε πολύ σύντομα και αναφέρεται στης συνεργάτιδές του, αλλά και στον τρόπο που ανακοινώθηκε το πρόωρο φινάλε της εκπομπής.

Με την οικοδέσποινα του Survivor Πανόραμα, Μπάγια Αντωνοπούλου, αλλά και τη μέχρι πρό­τινος «διπλανή» του, Λάουρα Νάργες, δεν είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός μιλά για τη γεύση που του άφησε αυτή η σύντομη συνεργασία, λέγοντας: «Είχε κι αυτό την πλάκα του. Ήμασταν διαφορετικοί χαρακτήρες, τόσο σε καταβολές όσο και σε background, αλλά αυτό ήταν το ζητούμενο του καναλιού. Ο δικός μου ρόλος ήταν περισσότερο στο να τρολάρω διάφορες καταsτάσεις».

O Βαγγέλης Χαρισόπουλος αναφέρεται και στο πρόωρο τέλος της εκπομπής και τον τρόπο που το πληροφορήθηκε, τονίζοντας στο περιοδικό People: «Λίγες μέρες πριν το τέλος με πήραν τηλέφωνο από τον ΣΚΑΙ. Μου είπαν πως είναι πολύ ευχαριστημένοι από εμάς, αλλά πως υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο η εκ­πομπή να κοπεί άμεσα. Ταυτόχρονα ενημερωθή­καμε όλοι και προετοιμαστήκαμε, καθώς είχαμε μία εβδομάδα ακόμα μπροστά μας».

Ο ίδιος αποκαλύπτει αν αυτή η εβδομάδα τους επηρέασε και άλλαξε την απόδοσή τους στον τηλεοπτικό αέρα: «Την επηρέασε θετικά. Εμένα μου έφυγε περισ­σότερο το άγχος, διότι ήξερα την έκβαση της κατάστασης».

Τον Απρί­λιο του 2016 έζησε μια παρόμοια κατάσταση όταν η εκπομπή Καλημερούδια, στην οποία συμμε­τείχε, σταμάτησε να προβάλλεται εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που είχε τότε το Μega και είπε χαρακτηριστικά: «Έχω βιώσει διάφορες άσχημες καταστά­σεις, όχι μόνο στην τηλεόραση αλλά και σε εκδό­σεις».

Ο ίδιος συνεχίζει να είναι εκφωνητής για λογαριασμό του Shopping star.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved