Game of Thrones: Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι stars της σειράς
Media

Game of Thrones: Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι stars της σειράς

Το Game of Thrones είναι παγκόσμια εμμονή, που σπάει ταμεία, κι έτσι οι πρωταγωνιστές της σειράς βλέπουν τα πορτοφόλια τους να ... φουσκώνουν.

Πέρα από τη συναρπαστική πλοκή, το Game of Thrones έφερε στο προσκήνιο πολλούς ηθο­ποιούς άγνωστους στο ευρύ κοινό.

Για παρά­δειγμα, ο Kit Harington. Ο 32χρονος Άγγλος ηθοποιός έκανε αξιοθαύμαστη θεα­τρική καριέρα στο West End και το National Thetre. Από το 2011, όμως, που εντάχθηκε στο καστ, κλέβει τις καρδιές των γυναικών. Στο σίριαλ δεν χρωστάει μόνο την επαγγελμα­τική του εκτίναξη, αλλά και τη γνωριμία με τη γυναίκα του, τη συμπρωταγωνίστρια του, Rose Leslie, με την οποία παντρεύτηκε το 2018.

Ένας ακόμη σταρ, λόγω GOT, είναι ο 48χρονος Δανός Nikola Coster-Waldau. Ο ύψους 1,35 μ. 49χρονος Peter Dinklage είναι από τους πιο αγαπημένους ήρωες της σειράς και πολλοί θεωρούν πως ο χαρακτήρας του είναι εκείνος που πυροδοτεί τη βασική πλοκή. Αυτοί είναι οι τρεις πιο ακριβοπληρωμένοι του GΟΤ, ενώ στη λίστα υπάρχουν και δύο γυναίκες: Η 37χρονη Αγγλίδα Lena Headey και η 32χρονη Emilia Clarke. Η πρώτη είναι η πιο γνωστή της πεντάδας, αφού έχει πρωτα­γωνιστήσει και στους 300, ερμηνεύοντας τη σύζυγο του «Λεωνίδα». Η δεύτερη είδε τις μετοχές της να εκτινάσσονται όταν το 2013 έκανε το ντεμπούτο της στο Μπρόντγουεϊ με το Breakfast at Tiffany's.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved