Αγνώριστη η Κέλι από το «Beverly Hills, 90210» - Την έκραξαν οι followers στο instagram
Media

Αγνώριστη η Κέλι από το «Beverly Hills, 90210» - Την έκραξαν οι followers στο instagram

Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!

Πραγματικά μια άλλη η πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σειράς «Beverly Hills, 90210»

Ο λόγος για την Τζένι Γκαρθ που υποδύονταν στη σειρά την Κέλι και από τις αισθητικές επεμβάσεις έχει γίνει αγνώριστη!

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram αποδεικνύει ότι έχει «πειράξει» το πρόσωπό της! Τα σχόλια των followers της δεν την πτόησαν καθόλου και απάντησε μάλιστα!

Ένας διαδικτυακός φίλος της έγραψε: «Ω Τζένι. Είσαι τόσο όμορφη και δεν χρειάζεσαι όλα αυτά τα μπότοξ. Δυστυχώς, είσαι αγνώριστη εδώ» και απάντησε: «Σας ευχαριστώ;».

Ένας άλλος έγραψε: «Ω Θεέ μου, φαίνεται τόσο ψεύτικο» με την ηθοποιό να γράφει: «Όχι, είμαι άνθρωπος».

Ενώ, ένας άλλος θαυμαστής της την υπερασπίστηκε γράφοντας: «Είστε σοβαροί; Είναι προφανές ότι έκανε καλή δουλειά η μακιγιέρ. Ελπίζω να γεράσω τόσο καλά όσο κι εσύ. Είσαι πανέμορφη» και η Τζένι Γκαρθ πάτησε like στο σχόλιο του.

Τέλος, ένας άλλος follower έγραψε: «Ξέρετε, μερικοί από τους αγαπημένους μας ανθρώπους με τους οποίους μεγαλώσαμε μαζί, είναι αρκετά ευγενικοί για να μοιραστούν τη ζωή τους μαζί μας και το μόνο που κάνετε κάποιοι από εσάς είναι να τους κατακρίνετε. Πραγματικά αηδίασα. Δεν έχουν κάποιοιν λόγο να μοιράζονται την ζωή τους μαζί μας, το κάνουν γιατί θέλουν να αλληλεπιδρούν με τους θαυμαστές τους. Και βλέπουν όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια. Αν σε κάποιους δεν αρέσουν οι φάτσες τους, τότε γιατί τους ακολουθείτε και σχολιάζετε στις αναρτήσεις τους; Αποκτήστε επιτέλους τη δική σας ζωή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved