Κωνσταντίνος Βασάλος: «Θα ήθελα να ξαναζήσω το Survivor»
Media

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Θα ήθελα να ξαναζήσω το Survivor»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν κρύβει την επιθυμία του για... περιπέτεια!

Μάλιστα, ο ίδιος παραδέχεται σε συνέντευξή του ότι με χαρά θα ξαναζούσε τα όσα πέρασε μέσα στο Survivor. Διαβάστε τι είπε ο παρουσιαστής...

Θα θέλατε να ζήσετε ξανά το «Survivor» κάποια στιγμή στη ζωή σας;

Ηταν μια πάρα πολύ δυνατή εμπειρία και σίγουρα, αν ρωτήσεις το 90% των παικτών, θα σου πει το ίδιο, ότι θα το ξαναέκανε. Αν μου δοθεί η ευκαιρία και γίνει του χρόνου το «Αll Star», που συζητείται πάρα πολύ, θα ήθελα να το ξαναζήσω. Είναι μια εμπειρία που σου δίνει πάρα πολλά. Είναι ένα παιχνίδι που με ιντριγκάρει και με εξιτάρει πάρα πολύ. Βλέπω τώρα το «Survivor» και είναι σαν να είμαι εκεί μέσα και να παίζω.

Εχετε κρατήσει επαφές με τους πρώην συμπαίκτες σας;

Ναι, έχω κρατήσει σχεδόν με όλα τα παιδιά. Δεν μπορούμε βέβαια να κάνουμε παρέα όλοι, γιατί ο καθένας έχει το πρόγραμμά του και τις υποχρεώσεις του. Δεν βρισκόμαστε τακτικά, όπως στην αρχή, αλλά σίγουρα έχω κρατήσει επαφές και έχω κάνει φιλίες και από το δεύτερο «Survivor». Γενικά, εμείς που έχουμε ζήσει αυτή την εμπειρία έχουμε έναν κοινό κώδικα, μας συνδέει κάτι. Περάσαμε πέντε μήνες μαζί με τα παιδιά, οπότε μας δένουν πολλά. Ξέρει, δηλαδή, ο καθένας τα πάντα για τον άλλον.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved