«Πέτα τη φριτέζα»: Ο Πέτρος Λαγούτης κάνει αποκαλύψεις για την πλοκή και τον ρόλο του
Media

«Πέτα τη φριτέζα»: Ο Πέτρος Λαγούτης κάνει αποκαλύψεις για την πλοκή και τον ρόλο του

Ο Πέτρος Λαγούτης επέστρεψε στην τηλεόραση, έπειτα από μικρή απουσία κάνοντας μία γκεστ εμφάνιση στην κωμική σειρά «Πέτα τη φριτέζα» για μερικά επεισόδια.

Αυτή η συνεργασία ήρθε σε μία περίοδο που το πρόγραμμά του είναί ιδιαίτερα φορτωμένο αποκαλύπτει ο δημοφιλής ηθοποιός, λέγοντας:

«Είναι η ευχή και κατάρα αυτής της δουλειά που ή θα κάθεσαι για κάποιους μήνες ή θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Πρόσφατα τελείωσα από τα γυρίσματα της μίνι σειράς "Ετερος εγώ 2" και έπειτα ξεκινήσαμε με την παράσταση "Το πείραμα" στο Μέγαρο Μουσικής και κλήθηκα να κάνω αυτή την εμφάνιση».

Επίσης, έχει και τηλεοπτική παρουσία στη σειρά του ΑΝΤ1, όπου υποδύεται τον Χριστόφορο, τα πρώην άντρα της Μαριέττας και πατέρα της Θάλειας, με τον Πέτρο Λαγούτη να λέει για τον συγκεκριμένο ρόλο:

«Ο Χριστόφορος είχε εξαφανιστεί για πέντε-έξι χρόνια και επέστρεψε κάτω από περίεργες συνθήκες. Σίγουρα, όχι για τους λόγους που προφασίζεται. Ο ίδιος πρόκειται να δώσε το αστέρι Michelin στη "Λαγουδέρα". Η Θάλεια κρατά μία πιο αρνητική στάση απέναντι στον πατέρα της και τον κατηγορεί ευθέως ότι φέρεται σαν τουρίστας, ενώ η Μαριέττα είναι λίγο πιο ανεκτική. Σιγά σιγά, όμως, τη φέρνει στα νερά του. Τουλάχιστον, μέχρι να αποκαλυφτεί ο πραγματικός λόγος που βρίσκεται στα Φτασμένο».

Η συμφωνία του ηθοποιού και της παραγωγής είναι για τρία επεισόδια, όπως εκείνος αποκαλύπτει:

«Αρχικά η συμμετοχή μου είναι για τρία επεισόδια αλλά με ρώτησαν οι άνθρωποι της παραγωγής αν με ενδιαφέρει να ξαναμπώ στη σειρά. Άπάντησα πως είμαι θετικός, αν οι συνθήκες το εηιτρέπουν».

Όσον αφορά το κλίμα στα γυρίσματα της σειράς, εκείνος τόνισε:

«Είναι εκπληκτικό! Με κάποια από τα παιδιά γνωρίζομαι χρόνια και είμαστε φίλοι, ενώ συνάντησα για πρώτη φορά τον Ανδρέα Μορφονιό και το πρώτο πράγ'μα'ηου του είπα ήταν "Επιτέλους!". Οι συντελεστές έχουν κάνει εξαιρετική δουλέά και, από ό,τι μου είπαν, το χαίρονται, ενώ οι ηθοποιοί περιμένουν πώς και πώς την εξέλιξη της ιστορίας», λέει στο My TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved