«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»: Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι
Media

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»: Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι

Η εκπομπή του Σαββάτου ταξιδεύει στα ρεμπέτικα τραγούδια.

Το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 στις 22:00, η ΕΡΤ1 και η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε Ναι» με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, τιμούν το ρεμπέτικο τραγούδι με μια βραδιά αφιερωμένη στο σημαντικό αυτό κομμάτι της μουσικής ιστορίας του τόπου, που αναγνωρίστηκε από την UNESCO ως «Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά της Ανθρωπότητας».

Η «Φραγκοσυριανή», η «Ζαΐρα», η «Ελενίτσα», η «Μισιρλού» και άλλα υπέροχα τραγούδια αυτού του μοναδικού μουσικού ρεύματος, ενώνονται με τις φωνές ανθρώπων που υπηρετούν ακόμη το καλό τραγούδι, βαδίζοντας στα χνάρια των παλιών μεγάλων τραγουδιστών και δημιουργών.

Στη σκηνή, ο Γιώργος Ξηντάρης και οι γιοι του Θοδωρής και Αντώνης, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Νίκος Πλατύραχος, η Βιολέτα Ίκαρη, η Κατερίνα Τσιρίδου, η Σοφία Μέρμηγκα, η Άννα Ψυχογιού, η Χαρούλα Τσαλπαρά, η Στέλλα Καρύδα και η ηθοποιός Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Στην παρέα της ρεμπέτικης βραδιάς, ο ποιητής και στιχουργός Δημήτρης Λέντζος και οι ηθοποιοί Όλγα Πολίτου, Άγγελος Μπούρας, Κωνσταντίνος Κακούρης, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Γιώργος Λόξας, Ευσταθία Τσαπαρέλη και Βασίλης Τσιγκριστάρης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved