Θέμης Πάνου: Αυτός είναι ο λόγος που είπε το «ναι» για πρώτη φορά σε σειρά
Media

Θέμης Πάνου: Αυτός είναι ο λόγος που είπε το «ναι» για πρώτη φορά σε σειρά

Ο Θέμης Πάνου βρίσκεται πολλά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής, αλλά στην τηλεόραση τον βλέπουμε φέτος για πρώτη φορά μέσα από την σειρά του Open Tv «Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς». 

Μπορεί να έχει σημαντικές επιτυχίες και συνεργασίες στο ενεργητικό του, αλλά ο ηθοποιός αποφάσισε ν' ασχοληθεί για πρώτη φορά με την τηλεόραση και αυτό γιατί ένιωσε την απαραίτητη σιγουριά.

Το βιογραφικό σας είναι θεατρικό και κινηματογραφικό, αλλά δεν περιείχε μέχρι τώρα καθόλου τηλεόραση.

«Θα έλεγα πως είναι θεατρικό, με πάνω από 90 παραστάσεις και καμιά 30αριά ταινίες. Η πρόταση για τη σειρά ήρθε από τον Χρήστο Δήμα και αυτό που μου πρότεινε ήταν πολύ δελεαστικό. Βεβαίως και ήθελα να κάνω τηλεόραση και αν προσέξει κανείς με ποιους συναλλάσσεται, τα σενάρια και τους παραγωγούς, προφυλάσσεται κάπως. Ήθελα να είμαι προφυλαγμένος, όπως στο θέατρο. Τελικά, επιβεβαιώθηκε το ένστικτο μου και πολύ καλά έκανα και το έκανα. Άσχετα από την τηλεθέαση, είναι μια πολύ αξιοπρεπής σειρά και χαίρομαι που είμαι σε αυτήν. Ο Ηρακλής είναι ο... εκτελεστής, αλλά ο Ανδρέας καταστρώνει τα σχέδια. Ο Ανδρέας παίρνει τις αποφάσεις και κάνει τις επιλογές»

Είναι σκληρός άνθρωπος. Δεν υπάρχουν μαλακοί άνθρωποι σε αυτά τα επαγγέλματα.

«Τώρα δέχεται πίεση από την κόρη του, Μάγια, κάτι που δεν περίμενε. Τα πράγματα θα αλλάξουν, δεν είναι όλα ρόδινα στη ζωή. Κάπως πρέπει να πληρώσει και αυτός. Το βλέπει ότι έρχεται μια αλλαγή στα πλάνα, στα σχέδια και στο στάτους που υπήρχε μέχρι τώρα. Και το πιο ενδιαφέρον είναι να απειλείσαι από τους δικούς σου»

Νιώθει χαμένος σε ό,τι αφορά στα προσωπικά του μέτωπα, με τη σύζυγο του, την κόρη του, τον αδελφό του;

«Ναι, ωστόσο είναι από τους ανθρώπους που δεν θέλουν να χάνουν και ακόμη και όταν βγαίνουν χαμένοι, φροντίζουν να έχουν τη μικρότερη δυνατή απώλεια. Τα μέτωπα είναι εσωτερικά και για αυτό έχει ενδιαφέρον ο συγκεκριμένος ρόλος»

Με τη Μαριάννα τι σκοπεύει να κάνει;

«Πιστεύει ότι είναι κόρη του, θέλει να μιλήσει μαζί της, να ξεδιαλύνει το παρελθόν και να την πάρει με το μέρος του. Αν το κάνει, επειδή είναι παιδί του, επειδή νιώθει ενοχές για το παρελθόν ή γιατί δεν θέλει να φτάσουν τα πράγματα σε μια δίκη, δεν το ξέρω» αποκάλυψε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved