Τα ειδύλλια που δημιουργήθηκαν μέσα στα realities
Media

Τα ειδύλλια που δημιουργήθηκαν μέσα στα realities

Οι έρωτες που έχουν δημιουργηθεί στα realities είναι αρκετοί. 

Εδώ και αρκετές ημέρες στον μακρινό Άγιο Δομίνικο η καρδιά της πρωταθλήτριάς μας, Κατερίνας Δαλάκα, καρδιοχτυπά και υπεύθυνος γι' αυτό φέρεται να είναι ένας αντίπαλος της. Πρόκειται για τον Atakan, για τον οποίο η Δαλάκα έδειξε εδώ και καιρό την ιδιαίτερη συμπάθεια της. Μάλιστα πέρα από τα θετικά σχόλια που κάνει για εκείνον, η Κατερίνα αποφάσισε σε περίπτωση που κερδίσει ένα από τα εναπομείναντα εννέα αυτοκίνητα, να το χαρίσει στον Atakan. Να σημειωθεί ότι και εκείνος σε ένα από τα συμβούλια αποχώρησης κρατούσε στο ένα χέρι το κομποσκοίνι που του έκανε δώρο η Κατερίνα. «Η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστηκα, γιατί αυτό δείχνει ότι τα λίγα λόγια που ανταλλάξαμε τις φορές που τον έχω πετύχει, του έδωσαν πολλή δύναμη και πιστεύω ότι τα θεώρησε σημαντικά. Είναι πολύ συμπαθητικό παιδί και είναι από τα άτομα που έχω έρθει πιο κοντά από την αντίπαλη ομάδα, θα ήθελα να τον γνωρίσω ακόμα καλύτερα στη συνέχεια του παιχνιδιού. Είναι ο πιο όμορφος από την αντίπαλη ομάδα» δήλωσε η Κατερίνα Δαλάκα.

Τα βέλη του έρωτα, όμως, χτύπησαν και δύο παίκτες του «Power of love». Προσφάτως η Ολυμπία Κουκουρίκη και ο Ίον Γεωργίου αποχώρησαν από το παιχνίδι, ωστόσο οι δυο τους φαίνεται πως εκτός σπιτιού τα έχουν βρει. Ήδη η Ολυμπία ανάρτησε τρυφερό στιγμιότυπο στο instagram από νυχτερινή τους έξοδο με το εξής σχόλιο: «Όπου και αν πας πάμε μαζί. Να 'ναι ταξίδι η ζωή;»

Και από τον πρώτο κύκλο του «Power of love» είχε προκύψει έρωτας, ανάμεσα στην Αθηνά Χρυσαντίδου και τον Δώρο Παναγίδη. Οι δύο νέοι γνωρίστηκαν και αγαπήθηκαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, και αυτό αποτέλεσε και τον λόγο οικειοθελούς αποχώρησης από το σπίτι του έρωτα. Μέχρι σήμερα είναι ζευγάρι και αυτό το οφείλουν στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Και στο «MasterChef» υπάρχουν υποψίες για λαβ στόρι. Πρωταγωνιστές αυτού η γλυκιά Ασημίνα και ο Πανούλης. Οι δύο νέοι επανειλημμένως έχουν «συλληφθεί» από την κάμερα να ανταλλάσσουν βλέμματα, ενώ η Ασημίνα σε μία από τις συνεντεύξεις της δήλωσε ότι θέλει να γίνει η Βουγιουκλάκη του «MasterChef» και να ερωτευτεί τον... Παπαμιχαήλ, που στα μάτια της είναι ο συμπαίκτης της, ο Πάνος.

Ο έρωτας πέρασε από το στομάχι και στην περίπτωση του «Hell’s Kitchen» ο Ραφαήλ Τσακίρης, που αναδείχθηκε μεγάλος νικητής του διαγωνισμού μαγειρικής, και η συμπαίκτριά του στο παιχνίδι, Ελπίδα Μορφούλη.

Στη μακρινή Μαδαγασκάρη έμελλε να ερωτευτούν και δύο παίκτες από το φετινό «Nomads». Ο λόγος για τον Δήμο Χαριστέα και την Αθηνά Κωστοπούλου. Όπως αποκάλυψε ο Δήμος πλησίασε την Αθηνά μια μέρα που την είδε να κλαίει για τους γονείς της. Ο Δήμος την έπεισε να παραμείνει και έτσι ήρθαν πιο κοντά. Μάλιστα, βγαίνοντας από το ριάλιτι ο Χαριστέας είχε εξομολογηθεί πως ένιωσε έλξη από την πρώτη φορά που την είδε.

Ειδύλλιο που έμελλε να εξελιχθεί εκτός παιχνιδιού είχαμε και στο «Survivor». Στον πρώτο κύκλο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, αν και μέσα άφησαν να φανεί κάτι ερωτικό, επιστρέφοντας στην Ελλάδα ήρθαν πολύ κοντά. Πλέον συζούν και όπως όλα δείχνουν δεν αποκλείεται σύντομα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Άρωμα «Survivor», όμως, έχει και άλλη μία σχέση που επίσης προέκυψε κατόπιν παιχνιδιού. Πρωταγωνιστές του ειδυλλίου φέρεται να είναι η Σόφη Πασχάλη και ο νικητής του «Survivor 2», Ηλίας Γκότσης. Οι δύο νέοι, που ασχολούνται με τον αθλητισμό, γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ταξιδιωτικής εκπομπής και όπως μαθαίνουμε υπάρχει μεταξύ τους κάτι παραπάνω από μια συμπάθεια.»

Πηγή: tvέθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved