Aυτά είναι τα σχέδια του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν - Οι νέες προτάσεις του καναλιού
Media

Aυτά είναι τα σχέδια του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν - Οι νέες προτάσεις του καναλιού

Την ίδια συνταγή με φέτος θα ακολουθήσει και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν ο ΑΝΤΙ. Το κανάλι του Αμαρουσίου θα «πα­ντρέψει» τις ελληνικές σειρές με τα ψυχαγωγικά σόου.

Η διεύθυνση Προγράμματος έχει στα σκαριά της τρία concept, που αν όλα πάνε καλά θα τα εντάξει στο prime time της νέας σεζόν. Μετά τη φετινή μεγάλη επιτυχία του «Υουr face sounds familiar» της Μαρίας Μπεκατώρου, στον ΑΝΤΙ σκέ­φτονται να το επαναφέρουν στο πρόγραμμα το β' μισό της σεζόν, εκεί κοντά στον Φεβρουάριο του 2020.

Επίσης το κανάλι έχει ακόμα σε ισχύ τα δικαιώματα του παιχνι­διού περιπέτειας «Νinja warriors» και αν το αποφασίσουν και το κόστος του δεν είναι υπερβολικό ίσως το δούμε στους δέκτες μας το α' μισό της ερχόμενης σεζόν.

Παράλληλα, εδώ και μήνες τα στελέχη του ΑΝΤΙ έχουν εκφράσει την επιθυμία να αποκτήσουν και το τάλεντ σόου «The Four». Η διαφορά αυτής της εκπομπής από αντίστοιχες άλλες είναι πως δεν έχει οντισιόν και οι συμμετέχοντες εμφανίζονται ζωντανά στο κοινό και στην επιτροπή διεκδικώντας μία από τις τέσσερις καρέκλες που ενώ σε δεύτερη φάση μπορούν να διώξουν κάποιον που ήδη έχει καταλάβει μία από αυτές. Εν τω μεταξύ, έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα της εκπομπής «Football stories» με παρουσιαστή τον Γιώρ­γο Λέντζα, που θα μας μεταφέρει στα παρασκήνια γνωστών ευρω­παϊκών ομάδων ποδοσφαίρου. Βέβαια τα σχέδια αυτά μπορεί να ανατραπούν εάν οι βουλευτικές εκλογές διεξαχθούν τον Οκτώ­βριο, με αποτέλεσμα η έναρξη της σεζόν να πάει πίσω, σύμφωνα με το Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved