O Κούλλης Νικολάου για το τέλους του «Τατουάζ»: «Θεωρώ ότι κάνουμε το σωστό»
Media

O Κούλλης Νικολάου για το τέλους του «Τατουάζ»: «Θεωρώ ότι κάνουμε το σωστό»

O Κούλλης Νικολάου μιλά για το τέλος του «Τατουάζ».

Ακόμη, σχολιάζει τη συνεργασία του με τη Μυρτώ Αλικάκη και αναφέρεται στα νέα επαγγελματικά πλάνα.

Το «Τατουάζ» βαδίζει προς το τέλος του. Τι να περιμένουμε να δούμε λίγο πριν από το φινάλε;

«’Εχουμε πολλά επεισόδια ακόμα μέχρι το τέλος Ιουνίου που ολοκληρώνεται, αλλά ναι, τι να πω, δεν έχω λόγια να εκτονώσω όλη αυτή την ενέργεια! Νιώθω πως αποχαιρετώ για να μπορώ να καλωσορίσω».

Πώς πήρατε την απόφαση να ρίξετε τίτλους τέλους σε μια σειρά που βρισκόταν στην κορυφή και είχε ακόμα πολλά να δώσει στο κοινό της;

«Τα εν οίκω μη εν δήμω! Είναι θέμα στρα­τηγικής, φιλοσοφίας και επεξεργασίας της δουλειάς μας. Αν δουλεύουμε σωστά ή όχι, μόνο ο Θεός το ξέρει. Θέλω να πω ότι πήραμε την απόφαση αυτή θεωρώντας ότι κάνουμε το σωστό και αφού μας το επέτρεπε και το συμβόλαιο μας εννοείται».

Πώς είναι η συνεργασία σας με τη Μυρτώ Αλικάκη;

«Η Μυρτώ Αλικάκη, εκτός από υπέροχη ηθοποιός, είναι και ένα σπουδαίο πλάσμα! Εξαιρετική συνεργάτις, επαγγελματίας με ήθος, ό,τι καλύτερο για μια τόσο δύσκολη δουλειά όπως αυτή που κάνουμε».

Εκτός από τις δραματικές σκηνές, στο σίριαλ βλέπουμε και κωμικές. Θέλετε με αυτόν τον τρόπο να ελαφρύνετε τους τηλεθεατές;

«Το πώς η κυρία Βάνα Δημητρίου μπλέκει την κωμωδία σε κοινωνικούς ρόλους είναι κάτι/το οποίο με γεμίζει και σαν ηθοποιό και σαν παραγωγό. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα ζωής, καθημερινότητας και-αλήθειας. Ένα σίριαλ όπως το "Τατουάζ" έχει στόχο να αποτυπώνει πάντα την αλήθεια, όπως ακριβώς συμβαίνει σε όλους μας».

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved