Γυναίκα χωρίς όνομα: Εντολή δολοφονίας από την Κάτια
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Εντολή δολοφονίας από την Κάτια

Η Κάτια ανακουφίζεται όταν μαθαίνει πως ο Σταύρος αποφάσισε να το σκάσει με την οίκογένειά του από την Ελλάδα, με αποτέλεσμα η σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα, να έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Η χαρά της γυναί­κας, όμως, δεν θα κρατήσει για πολύ καθώς η Μαρίνα μαθαίνει το σχέδιο του γιατρού και είναι αποφασισμένη να κάνει τα πα­νιά για να τόν εμποδίσει. Δίπλα της βρίσκονται τόσο ο Κωστής όσο και ο Μιχάλης. Οι τρεις τους προσπα­θούν να βρουν μια λύση για το παιδί που να είναι κοι­νά αποδεκτή χωρίς να χρειαστεί η παρέμβαση της Δι­καιοσύνης.

Το γεγονός αυτό ανατρέπει τα σχέδια της Κάτιας, η οποία γίνειαι έξαλλη, συνειδηιοποιώντας ότι αυτό παρατείνει την αγωνία της για το αν θα έχει ποινι­κές συνέπειες η συμμετοχή της στην απαγωγή και την παράνομη υιοθεσία της μικρής. Η γυναίκα είναι απο­φασισμένη να μην καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια.

Συγκεκριμένα, συναντάει τη Λίλιαν και της λέει πως η Μαρίνα θα της πάρει την Ελπίδα και θα τη χάσει για πάντα και γι' αυτό πρέπει να φύγουν στο εξωτερικό. Τα λόγια της Κάτιας τρομοκρατούν τη Λίλιαν, η οποία δεν ξέρει πώς να πράξει. Οι ώρες περνούν και η τελευ­ταία προσπαθεί να σκεφτεί ψύχραιμα, λογικά και χω­ρίς εγωισμούς ποιο είναι το καλό και για την Ελπίδα. Έτσι, σκέφτεται μήπως πρέπει να κάνει μια προσπάθεια να συνεργαστεί με τη Μαρίνα και να βρουν μια κοινή λύση.

Η απόφαση της Λίλιαν χαροποιεί ιδιαιτέρως τη Μαρίνα, η οποία το μόνο που θέλει αυτή τη στιγμή εί­ναι να περνάει χρόνο με την κόρη της. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το My TV, η Μαρίνα ανακοινώνει στην Κάτια ότι είναι πολύ κο­ντά πια στο να βρει μια χρυσή τομή με τη Λίλιαν και τον Σταύρο για την κόρη της και την απειλεί ανοιχτά ότι πλέον θα έχει όλα τα στοιχεία για να την καταδώσει.

Τα λόγια της κοπέλας πανικοβάλλουν την Κάτια, η οποία είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα προ­κειμένου να γλιτώσει τη φυλακή και να απαλλαγεί γιο πάντα από τη Μαρίνα. 'Ετσι, η γυναίκα έρχεται σε επα­φή με ανθρώπους της νύχτας και δίνει εντολή να δο­λοφονήσουν τπ Μαρίνα. Το σχέδιο της προχωράει κα­νονικά, όμως την ίδια στιγμή η Μάρθα ανακαλύπτει ότι κάποιος θέλει να σκοτώσει τη Μαρίνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved