Κι όμως! Ο Πέτρος Λαγούτης στην ίδια τηλεοπτική σειρά με τη Μυρτώ Αλικάκη
Media

Κι όμως! Ο Πέτρος Λαγούτης στην ίδια τηλεοπτική σειρά με τη Μυρτώ Αλικάκη

Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μυρτώ Αλικάκη έχουν υπάρξει ζευγάρι κι έχουν αοκτήσει δύο παιδιά, ενώ στο προσεχές διάστημα θα τους δούμε να παίζουν μαζί σε τηλεοπτική σειρά.

Πριν από λίγες ημέρες ο Πέτρος Λαγούτης βρισκόταν στη Ρόδο για τα γυρίσματα του πιλότου της καθημερινής σειράς «Αστέρια στην άμμο», που θα προβληθεί στον ΑLΡΗΑ Κύπρου και, από ό,τι ακούγεται έντονα, στον ΑLΡΗΑ Ελλάδας.

Ο ηθοποιός, σε συνέντευξή του, μίλησε για τη νέα σειρά Αστέρια στην Άμμο, λέγοντας:

«Πρόκειται για μία παραγωγή που είναι υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια των Κούλλη Νικολάου - Αντρέα Γεωργίου, με τους οποίους έχω ξαναδούλεψει στο παρελθόν. Και εκεί υπάρχει μία ενδιαφέρουσα ομάδα και είναι ένα μεγαλεπήβολο εγχείρημα με γυρίσματα στη Ρόδο, στην Κύπρο, στην Ινδία και στην Ιταλία.

Υποδύομαι τον Νικηφόρο, ο οποίος είναι μία σκοτεινή προσωπικότητα και, δεν σου κρύβω, μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Ο Νικηφόρος υπήρξε παντρεμένος με την ηρωίδα που ενσαρκώνει η Μυρτώ Αλικάκη, αλλά δεν μπορούν να βλέπουν ο ένας τον άλλον και κρύβουν πολλά μυστικά».

Παράλληλα, όμως, πρωταγωνιστεί και στη θεατρική παράσταση «Το πείραμα», που παρουσιάζεται στο Μέγαρο Μουσικής και είπε σχετικά με αυτό:

«Είναι πραγματικά μία ιδιαίτερη παράσταση. Πρόκειται για ένα έργο της Ζέφης Φίτσιου σε σκηνοθεσία Ανδρέα Φλουράκη, στο οποίο δείχνει ότι μέχρι και το ηλεκτρόδιο αλλάζει συμπεριφορά όταν το παρατηρείς και, μάλιστα, το συσχετίζει με τον άνθρωπο. Δηλαδή ηώς αλλάζουμε όταν το παρατηρούμε ή αισθανόμαστε ότι μας κρίνουν, φορώντας διάφορες μάσκες. Υπάρχει στην καθημερινότητα όλων μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved