Η Επιστροφή: Ο νέος διοικητής έχει μαγνητίσει τα βλέμματα με την παρουσία του
Media

Η Επιστροφή: Ο νέος διοικητής έχει μαγνητίσει τα βλέμματα με την παρουσία του

Ο νέος διοικητής της αστυνομίας στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή» έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και όχι άδικα, καθώς ο Σωτήρης Δούβρης τον υποδύεται με μεγάλη μαε­στρία, θυμίζοντας αντίστοιχους ξέ­νους ρόλους στα αστυνομικά σίρι­αλ του Νetflix.

Για τον Πατρινό ηθοποιό το 2019 εί­ναι η χρονιά του, καθώς απέκτησε μια κορούλα, παίζει σε σειρά που φι­γουράρει πρώτη στο Tορ 10 της τηλεθέασης, ενώ η παράσταση «Οι 12 ένορκοι» στο θέατρο Αλκμήνη, στην οποία παίρνει μέρος, είναι δοΐά ουί και έχει πάρει το πράσινο φως για έκτη σεζόν!

«Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αλέξανδρο Σταύρου, στον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, στον Αντώνη Καρυστινό, στην Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, που με μεγάλο ενδιαφέρον έρχονται και μου λένε ο καθένας τους μια γνώμη για τον ρόλο. Εμείς οι ηθο­ ποιοί είμαστε λίγο εγωιστές και δύ­ σκολα δεχόμαστε να μας πουν μια
άποψη οι συνάδελφοι μας. Οταν έχω, όμως,να πάρω από την εμπει­ρία του Αλέξανδρου Σταύρου στις καθημερινές σειρές και τη θεατρική παιδεία του Αλέξανδρου Αντωνό­πουλου, μόνο κερδισμένος είμαι», λέει στην Espresso.

Όσον αφορά στον ρόλο του, ο ίδιος δηλώνει:

«Φυσικά, ο ρόλος του Δημήτρη είναι ένας από τους πιο σημαντι­κούς μου ρόλους στη μικρή οθόνη και οι γονείς μου, καθώς και η γυ­ναίκα μου, που βρίσκεται σε άδεια λοχείας, είναι φανατικοί τηλεθεα­τές μου. Πάντα, όμως, με υποστη­ρίζουν οι συγγενείς μου, όπως όταν, με έβλεπαν στη σειρά του Μega "Το νησί". Εκεί υποδυόμουν τον Νικόλα, έναν λεπρό, που έφευγε κολυ­μπώντας από τη Σπιναλόγκα και πήγαινε και έβλεπε στην απένα­ντι όχθη στο χωριό του τη γυναίκα του,, μέχρί'που τον πυροβόλησαν οι Γερμανοί».

Πώς, όμως, βρέθηκε στην «Επιστροφή», υποδυόμενος τον διοικητή Δημήτρη Γιάνναρη; Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά, όταν τον πήρε τηλέφωνο ο σκηνο­θέτης της σειράς Αλέξανδρος Πανταζούδης πέταξε από τη χαρά του γιατί έχει παρακολουθήσει όλες τις δουλειές του στην τηλεόραση.

«"Η επιστροφή" είναι μια σειρά που γυ­ρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε φυσικούς χώρους και όχι σε ψεύτι­κα σκηνικά. Ετσι έχει ένα ατού και μια κινηματογραφική ματιά, πα­ρόλο που απαιτεί ετοιμότητα από τους ηθοποιούς και μεγάλη αντο­χή. Ο ήρωας που υποδύομαι είναι ένας τίμιος αστυνομικός, που δεν έχει έρθει ποτέ στο παρελθόν του με ηθικά διλήμματα, όπως επάγ­γελμα ή προσωπική ζωή. Οι παγί­δες που του στήνουν για να σταμα­τήσει την έρευνα που έχει αναλά­βει τον πεισμώνουν. Γι' αυτό "Η επιστροφή" έχει καταφέρει, αν και καθημερινό σίριαλ, να ιντριγκάρει τους τηλεθεατές, γιατί δεν είναι μια ερωτική σαπουνό­περα, αλλά μια καθημερινή σειρά με αστυνομική δράση και φοβερό μυστήριο. Νομίζω ότι δεν υπάρχει χειρότερος εφιάλτης για έναν γο­νέα από το να χάσει το παιδί του και το συνειδητοποιώ ακόμη περισ­σότερο τώρα που έχω τριών μηνών μωρό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved