Πλάκα - Κοτσαηλίδου: Αποκαλύπτουν τα σχέδια τους για το καλοκαίρι
Media

Πλάκα - Κοτσαηλίδου: Αποκαλύπτουν τα σχέδια τους για το καλοκαίρι

Η Πηνελόπη Πλάκα και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου πρωτσγωιστούν στη σειρά Πέτα τη φριτέζα και μιλούν για θέατρο και καλοκαίρι.

Πηνελόπη Πλάκα

Μέσα από τα social media, έχετε προσπαθήσει να περάσετε κάποια μηνύματα για το σώμα...

Δεν προσπαθώ να περάσω κανένα μήνυμα. Στα social media θα θίξεις πολλά ζητήματα, μπορεί να μην πιάσεις τίποτα ή μπορεί να πιάσεις κάτι. Φυσιολογικά, καθημερινά πράγματα. Το κάνω απλώς επειδή έτσι είμαι και έτσι εκφράζομαι.

Φέτος δεν κάνατε θέατρο...

Δεν έκανα, γιατί κατ' αρχάς είναι πολύ ωραίο να έχεις λίγο ποιοτικό χρόνo και για σένα. Όταν έχεις καθημερινά 10ωρά γυρίσματα και μετά πρέπει να είσαι σε ένα θέατρο για άλλες τρεις ώρες, είναι λίγο βάρβαρο. Θαυμάζω τους ανθρώπους που το κάνουν. Εγώ προτιμώ να έχω περισσότερο χρόνο για μένα. Δεν θέλω να φτάσω κάποια στιγμή στα 50, στα 60, στα 70 και να θυμάμαι μόνο το τάδε έργο. Θέλω να θυμάμαι και τη βόλτα μου και το ουζάκι μου και το ταξιδάκι μου...

Σχέδια για το καλοκαίρι υπάρχουν;

Δεν έχω κανένα και νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο!

Νικολέτα Κοσταηλίδου

Θεατρικά, είστε στην παράσταση «Άνθρωποι και ποντίκια».

Παίζεται στο Θέατρο Cartel, το σκηνοθετεί ο Βασίλης Μπισμπίκης και είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτήν την συνεργασία. Είμαστε γεμάτοι, η παράσταση πηγαίνει καλά και καλλιτεχνικά και εμπορικοί Νομίζω ότι φέτος είμαι πολύ τυχερή και θεατρικά και τηλεοπτικά και χαίρομαι γιατί είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Καταπιάνομαι με δύο τελείως διαφορετικούς ρόλους, δύο τελείως διαφορετικές προσωπικότητες.

Τι σας αρέσει περισσότερο, η κωμωδία ή το δράμα;

Δεν ξέρω τι να διαλέξω, γιατί το καθένα έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι συνεργάτες σου απογειώνουν ή σου καταβαραθρώνουν το ρόλο και την ύπαρξη σε μια δουλειά.

Σχέδια για το καλοκαίρι υπάρχουν;

Προς το παρόν, όχι. Έχω να κάνω διακοπές τρία χρόνια, οπότε, αν δεν έρθει κάποια δουλειά, θα υποδεχθώ το καλοκαίρι με μεγάλη χαρά.

Πηγή: 7 μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved