Media

Έλα στη θέση μου: Δυσάρεστες εξελίξεις - Ο χωρισμός που θα φέρει τα πάνω-κάτω

Η σειρά Έλα στη θέση μου είναι γεμάτη ανατροπές στα προσεχή επεισόδια.

Πριν ακόμα χάσουν την επιμέλεια της κόρης του, γεγονός που τους τσάκισε ψυχολογικά, ο γάμος τους περνούσε δοκιμασίες και περίοδο κρίσης. Ωστόσο, ο Βλάσης και η Μίκα κατάφερναν πάντα να ξεπερνούν τα εμπόδια και παρέμεναν πιστοί στην αγάπη τους, δίνοντας ο καθένας τ προσωπική του μάχη προκειμένου να κρατηθούν ενωμένοι.

Ωστόσο, σύμφωνα με το MyTv, τελικά το ζευγάρι δεν καταφέρνει αυτή τη φορά να ξεπεράσει τα δεκάδες προβλήματα που αντιμετωπίζει και τελικά οι δύο νέοι παίρνουν τη σκληρή απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Πώς φτάνουν, όμως, στην τελική ρήξη; Ρόλο σε αυτή τους την απόφαση παίζει τόσο η επίδραση του Μίμη όσο και της Φαίης στη ζωή τους, καθώς και οι δύο διεκδικούν, με αποφασιστικό τρόπο, μία θέση στην καρδιά τους. Μάλιστα, ο άσπονδος φίλος του Βλάση βρί­σκει το κουράγιο και κάνει μια αποκαλυπτική συζήτηση με τη Μίκα, λέγοντας της μεγάλες αλήθειες για τον γάμο της.

Την ίδια στιγμή, ο σύζυγος της ετοιμάζει ένα γλέντι στο μαγαζί του Θοδωρή για να γιορτάσουν τη βελτίωση της υγείας του Αχιλλέα, καθώς το αιμάτωμα δείχνει να υποχωρεί από το κεφάλι του. ‘Οταν φτάνει η χαρούμενη αυτή στιγμή, όμως, ένας άγριος τσακωμός μεταξύ του Βλάση και της Μίκας χαλάει τη γιορτινή διάθεση και φέρνει το ζευγάρι αντιμέτωπο με τα προβλήματα του.

Η σύγκρουση ανάμεσα τους είναι σφοδρή και λίγο αργότερα φτάνουν στο σημείο να μιλήσουν ανοιχτά για χωρισμό. Μάλιστα, ο Βλάσης είναι εκείνος που κάνει πρώτος το μεγάλο βήμα. Μαζεύει τα υπάρχοντα και εγκαταλείπει τη συζυγική τους εστία κάνοντας φανερή την πρόθεση ταυ να τελειώσουν τον γάμο τους. Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, αυτή τη φορά δεν πρόκειται για έναν απλό τσακωμό ή ερωτικό πείσμα.

Αντιθέτως ο χωρισμός τους φαίνεται να είναι οριστικός. Ταυτόχρονα, ο Μίμης καραδοκεί για να εκμεταλλευτεί προς όφελος του την κατάσταση και να έρθει ακόμα πιο κοντά με τη Μίκα. Παράλληλα, βέβαια, τα νέα φτάνουν και ως τα αφτιά της Φαίης και τότε το μοντέλο, που ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη στο πλευρό του Αντρέα, αισθάνεται την ανάγκη συναντήσει τον Βλάση. Και, μάλιστα, μία μόλις ημέρα πριν από τον γάμο της με τον επιχειρηματία.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved