Το Τατουάζ: Ασύλληπτη τραγωδία - Νεκρή η Κασσάνδρα
Media

Το Τατουάζ: Ασύλληπτη τραγωδία - Νεκρή η Κασσάνδρα

Το Τατουάζ πρόκειται να καθηλώσει, αφού οι άνθρωποι που ασχολούνται με το εμπόριο όπλων δεν αστειεύονται και στα επόμενα επεισόδια θα δείξουν ξανά το αδίστακτο πρόσωπο τους με απανωτούς φόνους. 

Οι συνερ­γάτες του Νικόλα πέφτουν νεκροί, αλλά εκείνος είναι διατεθειμένος να φτάσει ως το τέλος και να βρει ποιοι κρύβονται από πίσω. Η αρ­χή του τέλους γίνεται όταν η Κασσάνδρα κάνει κατά μέτωπο επίθε­ση στη Μαργκώ και την κατηγορεί για προχειροδουλειά στο εμπόριο όπλων. Εκείνη, χωρίς να γνωρίζει τον διπλό ρόλο της κοπέλας στην υπόθεση, εξοργίζεται μαζί της.

Παράλληλα, η Τατιάνα αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα και τηλεφωνεί στον Τόνυ προκειμένου να συ­ναντηθούν. Μάλιστα, ζητάει άδεια από τον Σέκερη και ειδοποιεί τον Τόνυ ότι πρόκειται να πάει στο Λονδίνο για ένα τελευταίο ξεκαθάρι­σμα μεταξύ τους. Εν τω μεταξύ, η Μαργκώ έχει φτάσει στα όρια της με τη στάση της Κασσάνδρας απέναντι της και την απειλεί μπροστά στον Τόνυ να την εξαφανίσει, χωρίς να ξέρει ακόμα ότι τα γεγονό­τα θα την προλάβουν.

Την επόμενη μέρα, η είδηση μίας δολοφονίας πρόκειται να αλλάξει για πάντα τη ροή των γεγονότων και να ανα­στατώσει το Λονδίνο. Η Κασσάνδρα εντοπίζεται νεκρή και όλοι πα­γώνουν με αυτό το νέο. Ο Τόνυ καταρρέει, ενώ υποψιάζεται πως η Μαργκώ εμπλέκεται στον φόνο. Τη συναντάει και της εκφράζει τις υποψίες του, αν και εκείνη αρνείται κάθε ανάμειξη.

Ο Νικόλας μα­θαίνει τι συνέβη και συνειδητοποιεί ότι έχασε τον πιο πολύτιμο σύμ­μαχο του. Χωρίς να χάσει χρόνο, ταξιδεύει για το Λονδίνο προκειμέ­νου να μάθει περισσότερα. Η Μαργκώ, από την άλλη, ενημερώνεται πως το «Συμβούλιο» κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Κασσάνδρας, γιατί ανακάλυψε πως έπαιζε σε διπλό ταμπλό και έδινε πληροφορίες για το κύκλωμα τους στην Αστυνομία.

Το «Συμβούλιο» της ανακοινώνει πως τη χρίζει επικεφαλής προς μεγάλη της ικανοποίηση και πλέον όλη η υπόθεση της μεταφοράς όπλων βρίσκεται στα χέρια της. Από την άλλη, η Τατιάνα πιέζει τον Τόνυ για απαντήσεις, αλλά ο έρωτας που νιώθει ο ένας για τον άλλο γρήγορα ξαναβγαίνει στην επιφάνεια. Την ίδια στιγμή, ο Νικόλας αψηφώντας κίνδυνο συνεχίζει την ερευνά του στο Λονδίνο, προσπαθώντας να βρει στοιχεία για το εμπόριο όπλων και να εξιχνιάσει τη δολοφονία της Κασσάνδρας, κάνοντας την Αθηνά και τον Χάρη να ανησυχήσει για την ασφάλεια του.

Η αναβάθμιση της Μαργκώ στο «Συμβούλιο» δεν ενθουσιάζει τον Τόνυ καθώς είναι σίγουρος πως αυτή η εξέλιξη θα φέρει μεγαλύτερες συγκρούσεις ανάμεσα σε εκείνον και στη μητέρα του αλλά και πως η Μαργκώ θα γίνει πιο αδίστακτη.

Παράλληλα, η Βέρα συμβουλεύει την Τατιάνα να μην ξαναμπλέξει με τον Τόνυ αφού δεν τον εμπιστεύεται, γιατί αυτή η σχέση θα πολύ ψυχοφθόρα, αλλά εκείνη δεν μπορεί να αντισταθεί. Αργότερα η Μαργκώ ζητάει από τον Τόνυ να μπει πιο δυναμικά στο εμπόριο όπλων, με περισσότερα πλοία, αλλά εκείνος είναι διστακτικός καθώς γνωρίζει πως πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και αγαπημένοι του άνθρωποι βρίσκονται νεκροί.

Την ίδια και η Νικόλ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει στρατόπεδο, ενώ ο Χάρης ετοιμάζεται να πάει στο Λονδίνο, ένας ακόμα πληροφοριοδότης του Νικόλα πέφτει νεκρός, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved