Ο Λαγούτης μιλά για τον ρόλο του στη σειρά «Πέτα τη Φριτέζα» και αποκαλύπτει
Media

Ο Λαγούτης μιλά για τον ρόλο του στη σειρά «Πέτα τη Φριτέζα» και αποκαλύπτει

Ο Πέτρος Λαγούτης εντάσσεται στη σειρά «Πέτα τη Φριτέζα» με έναν ιδιίτερο ρόλο.

Σε συνέντευξή του αποκάλυψε γιατον ήρωα που ενσαρκώνει,ότι η παρουσία του δεν αποτελεί μια χαρμόσυνη στιγμή, λέγοντας:

«Υποδύομαι τον Χριστόφορο, ο οποίος ύστερα από έξι χρόνια απου­σίας γύρισε στο χωριό Φτασμένο για να διεκδικήσει τη θέση του. Η παρουσία του, βέβαια, δεν θα είναι ό,τι πιο ευχάριστο για τις γυναίκες της οικογένειας. Επιστρέ­φει στη ζωή τους σαν να μην έχει συμβεί τίποτα και προσπαθεί να πά­ρει τη θέση που είχε. Τους αποκαλύ­πτει ότι είναι influencer και ότι έχει εκατομμύρια ακολούθους... Αλλά μέχρι εκεί μπορώ να πω, γιατί υπάρ­χουν και κάποια "μυστικά" του χα­ρακτήρα που δεν θέλω να αποκα­λύψω για να μη χαλάσω την έκπληξη για τα επόμενα επεισόδια».

Όσον αφορά στο τι θα αντιμετω­πίσει φτάνοντας στο χωριό:

«Σίγουρα όλο αυτό δεν θα το δει και τό­σο θετικά η τηλεοπτική του κόρη, η Θάλεια (σ.σ.: Νεφέλη Κουλούρη), και όπως είναι φυσικό θα διαταρα­χθούν οι ισορροπίες. Και μπορεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του ήρωα μου να είναι οι γυναίκες της ζωής του, αλλά από τα σχέδια του δεν θα μείνει εκτός και ο Κίμωνας».

Για τον Πέτρο Λαγούτη φέτος «είναι μια γεμάτη χρονιά», όπως μας λέει χαρακτηριστικά, και «άκρως δη­μιουργική» . Τόσο τηλεοπτικά όσο και θεατρικά, καθώς η μία πρόταση διαδέχεται την άλλη και είναι όλες τόσο αξιόλογες, που δύσκολα κάποιος στη θέση του θα έλεγε «όχι», λέει στην Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved