Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Απάντησα αρνητικά στην πρόταση για το Survivor γιατί…»
Media

Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Απάντησα αρνητικά στην πρόταση για το Survivor γιατί…»

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αποκάλυψε ότι του είχε γίνει πρόταση για το survivor και δεν δίστασε να αναφέρει και τον λόγο που είπε «όχι»!

Είναι αλήθεια ότι σου είχε γίνει πρόταση για να συμμετέχεις στο «Survivor»;

Ναι, μου έγινε πρόταση για να πάω στο «Survivor», αλλά απάντησα αρνητικά. Δεν νομίζω ότι είχα να προσφέρω κάτι σε ένα ριάλιτι επιβίωσης, παρόλο που δεν θα είχα πρόβλημα με τα αγωνίσματα ούτε θα με ενοχλούσε η πείνα. Αλλά δεν μπορώ να πάω κάπου και να κάνω τον εαυτό μου. Όσες φορές προσπάθησα να το κάνω είχε παταγώδη αποτυχία.

Φαντάζομαι ότι ούτε στο «Just the two of us» θα αισθάνθηκες καλά.

Οχι βέβαια. Δεν αισθάνθηκα ποτέ καλά στο «Just the 2 of us». Ντρέπομαι να είμαι ο εαυτός μου. Θέλει να έχεις ένα ωραίο θράσος και μια πυγμή για να μπορείς να κάνεις τον εαυτό σου κι εγώ δεν τα έχω αυτά τα στοιχεία. Θέλω να υπάρχει σενάριο για να μπορώ να λειτουργήσω. Σε κανένα ριάλιτι σόου δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου. Ειδικά τώρα που έχουν ασπρίσει και τα μαλλιά μου, δεν θέλω να με δω σε κάτι που δεν θα ήμουν καλός.

Γιατί το λες αυτό; «Διότι αυτά πάνε μαζί με την ψυχοσύνθεσή μου. Νιώθω ότι είμαι ένας εξηντάρης παγιδευμένος σε σώμα 24χρονου (γελάει).» είπε στο Page 2 της Νέας Σελίδας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved