Μαρκουλάκης - Κούρκουλος: Ανέβασαν φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Λόγω τιμής»
PHOTO

Μαρκουλάκης - Κούρκουλος: Ανέβασαν φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Λόγω τιμής»

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ανέβασε μια φωτογραφία που χαροποίησε τους followers. 

Ο γνωστός ηθοποιός, πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Λόγω τιμής».

«Λόγω Τιμής, πρώτο γύρισμα οι 4 φίλοι. Μόνο αγόρια. Τα κορίτσια τα αφήσαμε για σήμερα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Πρώτο γύρισμα για το «Λόγω τιμής»

Ωστόσο και ο Άλκης Κούρκουλος έκανε σχετική ανάρτηση:

Πριν λίγες μέρες, ξεκίνησαν τα γυρίσματα, σε γνωστό αρχοντικό σπίτι της Αθήνας όπου η σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου και ο σκηνοθέτης Λάμπης Ζαρουτιάδης καθοδηγούν τα γυρίσματα που θα κρατήσουν περί τους τρεις μήνες και θα πραγματοποιηθούν σε πρώτη φάση στην Αθήνα και, εν συνεχεία, στα Κύθηρα και στην Κρήτη.

«Πάντοτε ονειρευόμασταν κάποια στιγμή να ξαναβρεθούμε και ο καλύτερος δρόμος για να ξαναβρεθούμε είναι στα ίδια μέρη», είχε δηλώσει στο tvέθνος η σεναριογράφος.

Από τα καινούργια πρόσωπα σε αυτό το νέο ξεκίνημα του «Λόγω τιμής» είναι η Αντιγόνη Αλικάκου, που ήδη έχει δοκιμαστεί στις πρώτες σκηνές με παρτενέρ της τον Δημήτρη Αλεξανδρή, καθώς πρόκειται να υποδυθούν το ζευγάρι, με τον τελευταίο να έχει τον ρόλο του ιδιοκτήτη ενός μπαρ στα Κύθηρα.

Τα νέα ζευγάρια που θα δούμε ακόμη -στον νέο κύκλο- θα είναι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με τη Μαρία Ναυπλιώτου και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος (υποδύεται έναν ξενοδόχο} με τη Βίκυ Βολιώτη. Στο καστ της σειράς, εκτός των προαναφερομένων, του Άλκη Κούρκουλου, του Γιώργου Πυρπασόπουλου, της Αγγελικής Δημητρακοπούλου και της Χριστίνας Αλεξανιάν, θα είναι ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ενώ παίζουν δυνατά τα ονόματα της Λουκίας Μιχαλοπούλου και της Μαρίας Παπαφωτίου.