«Revenge Body»: Τι θα δούμε αυτό το Σάββατο;
Media

«Revenge Body»: Τι θα δούμε αυτό το Σάββατο;

To «Revenge Body» είναι γεγονός... Η εκπομπή που κατάφερε να αλλάξει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων, ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η Ιωάννα Λίλη μαζί με μία ομάδα διάσημων και έμπειρων διατροφολόγων αλλά και γυμναστών θα βρίσκεται στο πλευρό των διαγωνιζομένων με σκοπό να καταφέρουν τον πολυπόθητο στόχο τους... να πάρουν πίσω τη «χαμένη» ζωή τους...

Μέσα από αυτοτελή επεισόδια που θα προβάλλονται κάθε εβδομάδα θα ζήσουμε την αγωνία των διαγωνιζομένων, τη θέλησή του να κατακτήσουν το στόχο τους αλλά και τις αδυναμίες τους.. Στο τέλος, κάθε επεισοδίου θα γίνεται η αποκάλυψη του καινούργιου τους εαυτού, μέσα από ένα πάρτυ που διοργανώνεται προς τιμήν τους.

Φυσικά, δίπλα στους διαγωνιζόμενους θα βρίσκονται πασίγνωστοι make up artists αλλά και στυλίστες που θα φροντίζουν για την εικόνα τους...

To Σάββατο 13 Απριλίου στις 17:50 στο Revenge Body θα παρακολουθήσουμε την ιστορία της Σοφίας και της Νατάσας.

Η Σοφία έρχεται στο Revenge body με σκοπό να «εκδικηθεί» τον σύζυγό της αλλά και την μητέρα της, οι οποίοι δεν την στηρίζουν καθόλου σε όσες προσπάθειες έχει να κάνει για να χάσει τα περιττά κιλά της.

Έχοντας μόνο σύμμαχο τον εαυτό της θα προσπαθήσει να τους αποδείξει πως όλα μπορούν να συμβούν...

Μαζί της σε αυτή τη διαδρομή θα βρίσκονται η γιατρός-βιοπαθολόγος Δρ. Μαρία Ψωμά και η καθηγήτρια φυσικής αγωγής Γωγώ Καλλιακούδα.

Η Νατάσα είναι μόλις 22 ετών και σπουδάζει γραφιστική. Έχει βιώσει σκληρή κριτική στα παιδικά της χρόνια, αφού τα παιδιά την κορόιδευαν λόγων των κιλών της.

Στο παρελθόν έχει προσπαθήσει να χάσει βάρος, χωρίς αποτέλεσμα όμως, αφού μία ξαφνική ασθένεια της μητέρας της, της άλλαξε τα δεδομένα στη ζωή… Αναγκάστηκε να αφεθεί και να αφήσει τον εαυτό της.

Με τη βοήθεια της γιατρού-βιοπαθολόγου Δρ. Μαρία Ψωμά αλλά και του personal trainer Ζώη Μπάλλα... πλέον ήρθε η ώρα για μία καινούργια αρχή.

Αυτό το Σάββατο 13 Απριλίου στις 17.50 στο Open.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved