Ελεονώρα Μελέτη: Αυτοί είναι οι αποψινοί της καλεσμένοι «Απόψε μετά τα μεσάνυχτα»
Media

Ελεονώρα Μελέτη: Αυτοί είναι οι αποψινοί της καλεσμένοι «Απόψε μετά τα μεσάνυχτα»

Απόψε λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα», η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται τους καλεσμένους της για άλλη μια βραδιά εξομολογήσεων.

Η Αθηναΐς Νέγκα γυρίζει πίσω στα παιδικά της χρόνια και περιγράφει πώς τη στιγμάτισε ο θάνατος του πατέρα της, του γνωστού ηθοποιού Χρήστου Νέγκα, για τον οποίο ενημερώθηκε από την τηλεόραση, λίγες ώρες μετά τον πνιγμό του στα ανοιχτά της Βάρκιζας. Επίσης, μιλά για τον κατά 14 χρόνια νεότερο σύζυγό της, αλλά και για το πώς αντέδρασε όταν, κατά την περίοδο της λοχείας της, τηλεοπτικός σταθμός της έστειλε εξώδικο προκειμένου να λήξει τη συνεργασία του μαζί της.

Αμέσως μετά, μαθαίνουμε τι κάνει σήμερα ο Βασίλης Δοσούλας, ο οποίος είχε συγκλονίσει την Ελλάδα, το 1994, όταν σε ηλικία 10 ετών ακρωτηριάστηκε από Ιπτάμενο Δελφίνι.

Τέλος, γνωρίζουμε καλύτερα τον Χριστόφορο Βλαχάκη. Ο 19χρονος γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη έχει κάνει, ήδη, τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής, ενώ πρωταγωνιστεί και στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Το Τατουάζ». Μεταξύ άλλων, εξηγεί πώς, μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, η μητέρα του του έδωσε το όνομα «Χριστόφορος» και αποκαλύπτει γιατί δυσκολεύτηκε στα μαθητικά του χρόνια όταν μετακόμισε στο Οχάιο. Ακόμα, απαντά στο αν είναι τελικά ζευγάρι με τη συμπρωταγωνίστριά του Αλεξάνδρα Κωνσταντέ.

«Μετά τα μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη, απόψε στις 00:15

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved