Έλα στη θέση μου: Ο  έρωτας από το παρελθόν και το σύμφωνο συμβίωσης!
Media

Έλα στη θέση μου: Ο έρωτας από το παρελθόν και το σύμφωνο συμβίωσης!

Εκπλήξεις και απρόοπτες εξελίξεις επιφυλάσσει ακόμα μία φορά στο τηλεοπτικό κοινό η σεναριακή ομάδα της κωμικής σειράς του Alpha «Έλα στη θέση μου».

Στα προσεχή επεισόδια, παρακολουθούμε έναν έρωτα από το παρελθόν των ηρώων που επιστρέφει για να προκαλέσει μεγάλες ανατροπές.


Η Φαίη ετοιμάζεται να ντυθεί ακόμα μία φορά νύφη! Αυτή τη φορά ο εκλεκτός της καρδιάς της είναι ο Αντρέας Σοφοκλέους για τον οποίο βέβαια δεν τρέφει τρυφερά αισθήματα, ωστόσο αποτελεί το μέσον που θα τη βοηθήσει να καταφέρει να υλοποιήσει τα όνειρα της, που είναι να ζήσει μια ζωή γεμάτη εξουσία και χρήματα στο πλευρό του Βλάση. Ωστόσο, τα σχέδια της ανατρέπονται ξαφνικά, καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mytv, ο μέλλοντας σύζυγος της χάνει τη μνήμη του και επαναφέρει στο προσκήνιο τον μεγάλο έρωτα που ένιωσε στο παρελθόν για τη γραμματέα του, η οποία δεν ήταν άλλη από την Αιμιλία!

Η νέα περιπέτεια ξεκινά όταν το μοντέλο κανονίζει μία μυστική συνάντηση με τον Βλάση, αλλά ο Αντρέας την πιάνει επ' αυτοφώρω. Εκείνη προσπαθεί να αποφύγει την οργή του και τελικά καταφέρνει με την εξυπνάδα της να ξεγλιστρήσει. Μάλιστα, συναντάει τον πρώην αγαπημένο της και του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τα σχέδια της, σοκάροντας τον. Ωστόσο, τα πάντα παίρνουν απρόσμενη τροπή ξαφνικά και τα σχέδια της μπαίνουν στον «πάγο» εξαιτίας ενός περίεργου ατυχήματος!

Ο Αντρέας χτυπάει δυνατά στο κεφάλι και παθαίνει αμνησία. Όσο εκείνος έχει πολλά κενά μνήμης μετά το περιστατικό, ο Δαμιανός αποφασίζει να θέσει σε εφαρμογή ένα πονηρό κόλπο προκειμένου να πάρει πίσω την εταιρεία από τα χέρια του πατέρα του. Στο μεταξύ, ο Αντρέας φαίνεται να μη νοιάζεται πλέον ούτε για τη Φαίη ούτε για την εταιρεία του, καθώς το μυαλό του έχει γυρίσει και έχει κολλήσει στην εποχή που ήταν πολύ ερωτευμένος με τη γραμματέα του, την Αιμιλία.

Όσο, λοιπόν, ζωντανεύει στο μυαλό του ο παράφορος έρωτας που ένιωθε για τη γυναίκα του αδελφού του Πανικού, ο γιος κινείται παρασκηνιακά και εκτός από το να πάρει πίσω τη Sofo βάζει στόχο να καταφέρει να ματαιώσει τα σχέδια γάμου της Φαίης και του Αντρέα. Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι αυτός ο γάμος είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Η Ρενάτα κάνει προσπάθειες να αποφύγει τον Αχιλλέα με κάθε κόστος για να κρατήσει τη θέση της ως πρόεδρος της εταιρείας προκειμένου να τον προστατέψει από τον Αντρέα.

Την ίδια στιγμή μία ευχάριστη εξέλιξη έρχεται να φωτίσει τις ζωές του Αχιλλέα και του Βλάση, καθώς η Φλωρέτα ετοιμάζεται να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τον πατέρα τους, τον Λεωνίδα, γεγονός που τους χαροποιεί ιδιαίτερα. Άραγε, θα καταφέρει η ευτυχία του Λεωνίδα και της Φλωρέτας να φέρει πιο κοντά τη Ρενάτα με τον πρώην αγαπημένο της;

Όταν φτάνει η μεγάλη στιγμή για τον Λεωνίδα και τη σύντροφο του, εκείνος δεν μπορεί να αισθανθεί την απόλυτη ευτυχία που αρμόζει στην περίσταση καθώς τον απασχολούν οι κατεστραμμένες ζωές των παιδιών του. Από τη μία η Ρενάτα συνεχίζει να κρατά μυστικά από τον Αχιλλέα και από την άλλη ο Βλάσης και η Μίκα παραμένουν σε διάσταση, ενώ έχει καταφέρει να έχει ξανά κοντά του την κόρη του.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved