Για την παρέα: Η Δούκισσα Νομικού μιλάει πρώτη φορά για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της! (vid)
Media

Για την παρέα: Η Δούκισσα Νομικού μιλάει πρώτη φορά για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της! (vid)

Η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά "Για την παρέα" και μίλησε για την πιο γλυκιά περίοδο που διανύει... 

Η παρουσιάστρια η οποία απολαμβάνει την κάθε στιγμή της δεύτερης εγκυμοσύνης της είπε μεταξύ άλλων για αυτή την ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή της: «Είμαι ήδη 4,5 μηνών, ο Σάββας είναι ενός και υπάρχει ένα άλλο μικρούλι που είναι 4,5 μηνών».

Να θυμίσουμε ότι ο μικρός Σάββας γεννήθηκε ανήμερα της 25ης Μαρτίου και στην τελευταία εθνική επέτειο γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια ενώ ήδη η Δούκισσα ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε επίσης για την απόφαση που πήρε να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, τονίζοντας πως μαζί του ήταν τουλάχιστον δύο χρόνια πριν τον γάμο. "Ο γάμος ήταν κάτι πάρα πολύ εύκολο. Ήταν η φυσική εξέλιξη" είπε η παρουσιάστρια η οποία παρά το κατακόκκινο κουστούμι που φορούσε δεν άφησε να φανεί η ελάχιστα φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η Δούκισσα επίσης τόνισε πως αυτή την περίοδο είναι πολύ χαρούμενη καθώς έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Βέβαια παραδέχτηκε πως παρά τη συνειδητή απόφασή της να αποστασιοποιηθεί από την τηλεόραση, της έλειψε να βρίσκεται σε τηλεοπτικά στούντιο. Επίσης, τόνισε ότι μετά τον ερχομό το δεύτερου παιδιού της σκοπεύει να επιστρέψει στη μικρή οθόνη ενώ πρόσθεσε πως το "διαζύγιό" της με τον ΑΝΤ1 ήταν βελούδινο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι άλλο είπε η Δούκισσα Νομικού στο παρακάτω βίντεο, τόσο για την πρώτη εγκυμοσύνη της όσο και για εκείνη που διανύει τώρα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved