Φιόνα Γεωργιάδη: «Η Μαρία Ιωαννίδου είναι αλέγκρα»
Media

Φιόνα Γεωργιάδη: «Η Μαρία Ιωαννίδου είναι αλέγκρα»

Η Φιόνα Γεωργιάδη υποδύεται την εγγονή της Μαρίας Ιωαννίδου στο «Μην ψαρώνεις».

Σε συνέντευξή της η νεαρή ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της με την Μαρία Ιωαννίδου και αποκάλυψε τις συμβουλές που τις δίνει.

Έχετε πτυχίο και μεταπτυχιακό στη Νομική. Πώς αποφασίσατε να σπουδάσετε κάτι τέτοιο;

«Ανέκαθεν ήμουν ρομαντική φύση, με ισχυρό αίσθημα δικαίου, ιδεαλίστρια. Θεωρούσα ότι ίσως η κοινωνική ανισότητα θα μπορούσε να "θεραπευτεί" μέσω των νόμων. Έτσι, αποφάσισα να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε αυτό το πεδίο γνώσης και πραγματικά θεωρώ ότι η Νομική είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα. Ωστόσο δεν νομίζω ότι με ονειρεύτηκα ποτέ δικηγόρο. Όταν αποφοίτησα από το μεταπτυχιακό μου στο Ευρωπαϊκό Δημόσιο Δίκαιο, έβρισκα το δικαστικό σώμα πιο κατάλληλο για τη δική μου φύση, μια και ο δικαστής δεν υπερασπίζει αλλά επιχειρεί να απονείμει:; δικαιοσύνη. Όμως η χαρά και η ελευθερία που βίωνα μέσω της έκφρασης και της δημιουργίας στην τέχνη της υποκριτικής ήταν τόσο ξεκάθαρες, που αποδείχτηκε μονόδρομος».

Πώς είναι να παίζετε με μια παλιά και μεγάλη σταρ του ελληνικού σινεμά;

«Υπέροχο! Η κυρία Ιωαννίδου είναι φανταστική. Γενναιόδωρη, τρυφερή, ανοιχτή, δεν έχει πρόβλημα να μοιραστεί την εμπειρία της, ποτέ, όμως με διάθεση διδακτισμού, αλλά με αγάπη. Έχει όμορφο μυαλό και αλέγκρα προσωπικότητα και όπου παρουσιάζεται φέρνει μαζί της ένα αίσθημα αισιοδοξίας. Την εκτιμώ πολύ!» είπε στο Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved