Σωτήρης Δούβρης: «Ο Γιάνναρης θα κινδυνεύσει»
Media

Σωτήρης Δούβρης: «Ο Γιάνναρης θα κινδυνεύσει»

Για τον ρόλο του αστυνόμου Γιάνναρη που υποδύεται στη σειρά «Η επιστροφή» μίλησε ο Σωτήρης Δούβρης.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι κρύβει και αυτός τα δικά του ένοχα μυστικά από το παρελθόν, ενώ εκμυστηρεύτηκε τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Υποδύεστε τον αστυνόμο Γιάνναρη. Πρόκειται όντως για έναν «καθαρό» άνθρωπο;

«Ο Γιάνναρης είναι ένας νέος άνθρωπος, πολύ τυπικός, έξυπνος και ικανός στη δουλειά του, γι' αυτό εξελίχθηκε γρήγορα σε αυτή. Είναι ένας «καθαρός» χαρακτήρας -μέχρι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον- ο οποίος θέλει να εξιχνιάσει κάποιες ανοιχτές υποθέσεις».

Ο Γιάνναρης έχει τα δικά του ένοχα μυστικά από το παρελθόν;

«Έχει ένα μυστικό από το παρελθόν που το βλέπουμε σιγά σιγά και θα δούμε γιατί το έχει κρατήσει μυστικό. Ο κάθε ρόλος πρέπει να είναι πολυεπίπεδος για να είναι ρεαλιστικός, όπως συμβαίνει, και στη ζωή. Οπότε και στη σειρά δεν υπάρχει κανένας χαρακτήρας αναμάρτητος. Έχει να κάνει με το πόσο το παρελθόν του καθενός επηρεάζει τη ζωή των άλλων όπως επίσης και με το τι σκοπό έχει και το κρύβει από τους άλλους. Ο Γιάνναρης έχει και αυτός ένα ένοχο μυστικό, αλλά ο λόγος που το κρατάει κρυφό είναι πιο αγνός γιατί έχει να κάνει με την αγάπη του για την οικογένεια του, όχι με ίντριγκες».

Προσπαθεί να πλησιάσει τη Βίκυ μόνο για την υπόθεση ή έλκεται και ερωτικά;

«Έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση αλλά έλκεται και ερωτικά από τη Βίκυ. Βλέπει μια γυναίκα που έχει μείνει μόνη της στον κόσμο με μια μεγάλη ρετσινιά από τον άντρα της. Ο Γιάνναρης, επειδή θέλει να βοηθάει κόσμο, έλκεται. Η Βίκυ είναι ευάλωτη στα μάτια του».

Θα δούμε να κινδυνεύει η ζωή του;

«Αστυνομικός είναι, βάζει τα χέρια του στη φωτιά, οπότε θα κινδυνεύσει σίγουρα».

Πώς είναι το κλίμα πίσω από τις κάμερες;

«Με έναν ωραίο τρόπο επικρατεί ηρεμία, χαρά και δημιουργική διάθεση. Για έναν ηθοποιό που μπαίνει σε ένα ήδη στημένο περιβάλλον όπως εγώ είναι πιο δύσκολο να προσαρμοστεί, αλλά επειδή είναι ζεστό το κλίμα, μπήκα απευθείας στους γρήγορους ρυθμούς που απαιτούνται με μεγάλη χαρά. Ένας από τους βασικούς λόγους είναι η επιλογή των ηθοποιών που έχει γίνει. Η «Επιστροφή» συνδυάζει νέους με παλιούς ηθοποιούς, ηθοποιούς που έχουν εμπειρία σε καθημερινές σειρές, αλλά και όχι, και πέρα από το ταλέντο που έχουν είναι πολύ καλοί συνάδελφοι. Αυτός ο συνδυασμός είναι εξαιρετικός και για τον θεατή. Και ο κόσμος πιστεύω πως θέλει να βλέπει ηθοποιούς που έχει μάθει και έχει αγαπήσει, αλλά θέλει να γνωρίζει και νέους ανθρώπους», λέει στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved