«Γυναίκα χωρίς όνομα»: Η Κάτια σχεδιάζει να σκοτώσει τη Μαρίνα
Media

«Γυναίκα χωρίς όνομα»: Η Κάτια σχεδιάζει να σκοτώσει τη Μαρίνα

Απίστευτες εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα». 

Φοβισμένοι, ο Σταύρος και η Λίλιαν σκέφτονται σοβαρά να πάρουν την κόρη τους και να εξαφανιστούν στο εξωτερικό, πριν η Μαρίνα διεκδικήσει τη μικρή Ελπίδα. Ο Κωστής καταφέρνει να εντοπίσει τη Λίλιαν και της μιλά, σε μια προσπάθεια να την ηρεμήσει ώστε να μην κάνει σπασμωδικές κινήσεις. Εκείνη ωστόσο παραμένει σκληρή στη στάση της και απαιτεί να μην την ξαναενοχλήσει.

Η Μαρίνα ενημερώνεται για το σχέδιο φυγής που έχουν στα σκαριά η Λίλιαν και ο Σταύρος και προσπαθεί πανικόβλητη να τους εμποδίσει. Με τη βοήθεια του Μιχάλη και του Κωστή, αναζητά τρόπους εξωδικαστικούς προκειμένου και οι δύο πλευρές να έχουν ίσα δικαιώματα στο παιδί. Η Κάτια φυσικά εξοργίζεται με αυτές τις εξελίξεις. Δεν θέλει η Μαρίνα να έχει οποιαδήποτε σχέση με την κόρη της, από την άλλη όμως φοβάται πως πλησιάζει επικίνδυνα η ώρα που θα λογοδοτήσει για την εμπλοκή της στην αρπαγή και την παράνομη υιοθεσία της Ελπίδας. Την ίδια στιγμή, μετά τον χωρισμό τους, ο Μιχάλης και η Μαρίνα ξανασμίγουν, αφού διαπιστώνουν πως δεν αντέχουν ο ένας μακριά από τον άλλον.

Σύμφωνα με το Mytv, προκειμένου να οδηγήσει τα γεγονότα στην κατεύθυνση που θέλει, η Κάτια πιέζει αφόρητα τη Λίλιαν να πάρει το παιδί και να φύγει, φοβίζοντας την πως σε αντίθετη περίπτωση θα το χάσει οριστικά. Στο μεταξύ, η 'Ελλη τα βάζει με τη Μαρίνα, γιατί διαπιστώνει ότι ο Κωστής θέλει τα παιδιά του να γνωρίσουν την άγνωστη αδελφή τους. Βέβαια η Κάτια προσπαθεί να την ηρεμήσει, λέγοντας της ότι η Μαρίνα δεν θα καταφέρει ποτέ να σφίξει στην αγκαλιά της την κόρη της.

Φυσικά η Μαρίνα έχει άλλη άποψη. Πιστεύει πως όχι μόνο θα έρθει κοντά στην κόρη της, αλλά και ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τη γυναίκα που μισεί όσο τίποτε να πληρώσει και να μπει φυλακή. Η Κάτια νιώθει ότι βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Χωρίς δισταγμό λοιπόν, προκειμένου να σωθεί η ίδια, σχεδιάζει μεθοδικά τον... φόνο της Μαρίνας.

Εν τω μεταξύ, η Μάρθα βρίσκει στα πράγματα του Φώτη ένα όπλο ' και έτσι εκείνος αναγκάζεται να παραδεχτεί πως ανέλαβε μερικές «δουλειές», γιατί είναι στριμωγμένος οικονομικά. Η Μάρθα αγχώνεται πολύ, γιατί δεν θέλει ο Φώτης να μπλέξει και πάλι με τον υπόκοσμο. ' Τελικά εκείνος αρνείται να αναλάβει μια περίεργη δουλειά που του αναθέτουν, ενώ η Μάρθα μαθαίνει ποιος έχει δώσει εντολή να βγει από τη μέση η Μαρίνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved