Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το ενδεχόμενο για δεύτερο γάμο και ακόμα ένα παιδί! (vid)
Media

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το ενδεχόμενο για δεύτερο γάμο και ακόμα ένα παιδί! (vid)

Αποκαλυπτική, ήρεμη και σε πολύ καλή διάθεση βρέθηκε στην... ανακριτική καρέκλα του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή After Dark η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για τη ζωή της αλλά και για το ενδεχόμενο να κάνει έναν δεύτερο γάμο. Να θυμίσουμε ότι η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν παντρεμένη με τον Κώστα Πηλαδάκη με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο γιους οι οποίοι, μετά το διαζύγιο, ζουν με τη μητέρα τους. Φυσικά και είναι η μεγάλη αγάπη της Ντορέττας η οποία έχει αφοσιωθεί στον ρόλο της ως μητέρα, φροντίζοντας να συνδυάζει μητρότητα και καριέρα.

Όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά, δεν απέκλεισε τίποτα, όμως τόνισε πως δεν είναι προτεραιότητά της κάτι τέτοιο. «Δεν το έχω αποκλείσει αλλά δεν είναι και κάτι το οποίο θα ήθελα οπωσδήποτε να ξανακάνω. Δηλαδή δεν έχω την ανάγκη να ξαναπαντρευτώ. Ούτε έχω την ανάγκη να κάνω άλλο ένα παιδί. Αυτά είναι και λίγο του Θεού… αν είναι να προκύψει θα προκύψει» είπε μεταξύ άλλων η όμορφη ηθοποιός η οποία δείχνει να απολαμβάνει τη ζωή της και να κάνει σχέδια για το μέλλον χωρίς όμως να χρειάζεται δεκανίκια.

Δείτε τι ακριβώς δήλωσε η ηθοποιός και παρουσιάστρια για γάμο και παιδιά στο παρακάτω βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved