Το Τατουάζ: Η εξέλιξη που δεν περιμέναμε - Ποιος αιχμαλωτίζει τον Σωκράτη;
Media

Το Τατουάζ: Η εξέλιξη που δεν περιμέναμε - Ποιος αιχμαλωτίζει τον Σωκράτη;

Οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα στο Τατουάζ και σίγουρα θα καθηλώσουν.

Ο πατέρας του τον αιφνιδιάζει και τον δένει προσπαθώντας να μάθει που έχει κρύψει τα χρήματα που του έκλεψε.

Ο Σωκράτης μιλάει με την Αθηνά και την εξοργίζει. Σύντομα αποφασίζει να βγει ραντεβού με μια κοπέλα στην ηλικία του και μετά οι δυο τους καταλήγουν στο σπίτι του. Δεν γνωρίζει όμως πως εξακολουθεί να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ορφέα. Εκείνος ξεκινάει το σχέδιο της εκδίκησης του με μια επίσκεψη στο δικηγόρο του, Μάνο.

Ο δικηγόρος ανοίγει την πόρτα του γραφείου του και το τελευταίο που βλέπει είναι το πρόσωπο του δολοφόνου του. Ο Σωκράτης κάνει προσπάθειες να ξεφύγει από τον εαυτό του όταν χτυπάει η πόρτα του σπιτιού του, ανοίγει και καταλήγει αιχμάλωτος του πατέρα του. Ο Ορφέας τον δένει και με σαδιστική μανία προσπαθεί να τον κάνει να αποκαλύψει πού έχει κρύψει τα λεφτά τα οποία του πήρε. Εκείνος όμως ξέρει πολύ καλά πως αν ανοίξει το στόμα του θα χάσει τη ζωή του.

Ο Σωκράτης αποκαλύπτει στον Ορφέα ότι περίμενε την Ελένη στο σπίτι του και εκείνος νιώθει μεγάλη ικανοποίηση γνωρίζοντας πως σε πολύ λίγο θα έχει κι εκείνη στα χέρια του. Τον αναγκάζει να την πάρει τηλέφωνο και να την προσκαλέσει στην παγίδα του πατέρα του. Η Ελένη που αγνοεί την πλεκτάνη που έχει στηθεί ετοιμάζεται, να πάει να τον βρει. Στο μεσοδιάστημα ο Ορφέας ανακαλύπτει την κρυψώνα του Σωκράτη με τα χρήματα και ετοιμάζεται να τον «ξεφορτωθεί». Το σχέδιο του ανατρέπει η Αθηνά η οποία φτάνει στο σπίτι του Σωκράτη.

Ο Ορφέας πανικόβλητος μπροστά στο ενδεχόμενο της σύλληψης του το σκάει με τα χρήματα και η Αθηνά απελευθερώνει τον Σωκράτη. Μετά το σοκ που πέρασε ο ίδιος ξεσπά σε ένα νέο θύμα, όμως, αυτήν τη φορά στο φόνο που διαπράττει υπάρχει μάρτυρας;

Ο Τόνυ μπαίνει πιο βαθιά στο εμπόριο

Ο Αλέξανδρος εξηγεί στην Άννα πως η συμμετοχή του Τόνυ στο παράνομο εμπόριο όπλων είναι μεγαλύτερη από όσο θεωρούσαν εκείνοι. Ο Τόνυ υποκύπτει στις πιέσεις της Μαργκώς και αποφασίζει να διαθέσει ολόκληρο το στόλο του στο εμπόριο όπλων. Πιέσεις όμως δέχεται και από την Τατιάνα η οποία θέλει να ξεκαθαρίσουν τη σχέση τους. Έρχεται όμως η ώρα να επιστρέψει στην Ελλάδα χωρίς να έχει πάρει τις απαντήσεις που ήθελε.

Η Νικόλ πλησιάζει τον Πέτρο και προσπαθεί να κλείσει μια συμφωνία μαζί του προδίδοντας τη Μαργκώ, ομολογεί τα πάντα σε εκείνον με σκοπό να αποφύγει τη σύλληψη όταν θα ξεσπάσει η μπόρα. Σύμφωνα με το 7 Mερες TV, η Λήδα γκρινιάζει συνέχεια γιατί ζηλεύει τον ερχομό του μωρού και ο Αλέξανδρος προσπαθεί να της βάλει μυαλό. Εκείνη όμως σε ένα ξέσπασμα της λέει σε όλους ότι θέλει να πάει στην Αίγινα μαζί με την Άννα και τον Αλέξανδρο!

Αυτή ωστόσο δεν είναι η μόνη έγνοια του Αλέξανδρου, ο οποίος με την Άννα περιμένουν να επιστρέψει η Ελένη στην Αίγινα, εκείνη όμως καθυστερεί και η εξαφάνιση της μεγαλώνει την αγωνία τους.

Το ατύχημα της Βέρας

Μια παράξενη ιστορία δολοφονίας μπλέκει τον Νικόλα ο οποίος δεν έχει ιδέα για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Στο Λονδίνο, ο Παύλος ακολουθώντας τις συμβουλές του Θεοχάρη κατορθώνει να βασανίσει τη Μάρθα, ξυπνώντας της αισθήματα ζήλιας.

Επιστρέφει ανανεωμένος και με τεχνάσματα την κάνει να πιστέψει ότι έχει μπει σε μια νέα σχέση με άλλη γυναίκα. Η Αμαλία εξακολουθεί να ερευνά τα παθολογικά αίτια που ευθύνονται για τη συνεχόμενη υπνηλία που νιώθει έχοντας τον Σέκερη στο πλευρό της.

Η Βέρα κάνει συνεχόμενες πρόβες για το μιούζικαλ, κατά τη διάρκεια όμώς της πρόβας έχει ένα ατύχημα και καταλήγει με το χέρι σε νάρθηκα και τις πρόβες να πηγαίνουν πίσω. Ο Στέφανος προσλαμβάνει μια νέα υπάλληλο για να βοηθήσει με το μαγαζί τώρα που η Όλγα δεν μπορεί λόγω της εγκυμοσύνης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved