Μαρία Αναστασοπούλου: «Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο βασικός ανταγωνιστής»
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΙΝΤΕΡΝΕΤ
Media

Μαρία Αναστασοπούλου: «Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο βασικός ανταγωνιστής»

Η Μαρία Αναστασοπούλου μιλάει για τον ανταγωνισμό, τονίζοντας πως ο βασικός ανταγωνιστής της πρωινής εκπομπής που παρουσιάζει με τον Δημήτρη Οικονόμου είναι ο Γιώργος Παπαδάκης.

Η δημοσιογράφος μίλησε για τις αναμνήσεις της από τον Βασίλη Λυριτζή που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν αλλά και τις διαφωνίες που έχει με το τηλεοπτικό έτερον ήμισύ της...

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Λυριτζής… Πώς βίωσες αυτή την απώλεια;

Τις τελευταίες ηµέρες γνωρίζαµε πως κάτι δεν πηγαίνει καλά, ωστόσο, ακόµη κι αν το ξέρεις, όταν έρχεται αυτή η στιγµή, είναι αβάσταχτη. Ο Βασίλης ήταν µε µια λέξη γενναιόδωρος: στην πολιτική του άποψη, µε τους συναδέλφους, σε όλα του. Βιάστηκε…

Κατά τα άλλα, πώς είναι η τηλεοπτική σεζόν;

Eίναι η δεύτερη χρονιά που κάνουµε την εκποµπή µε τον ∆ηµήτρη και είναι σαφέστατα µια πάρα πολύ καλή χρονιά για εµάς. Οχι µόνο στα νούµερα της AGB, αλλά και από πλευράς λειτουργικότητας και χηµείας

Εξακολουθείτε να διαφωνείτε με τον Δημήτρη Οικονόμου;

Οσο περνά ο καιρός, έχω όλο και πιο διαφορετικές απόψεις. Εχω συνειδητοποιήσει πως το πιο ωραίο µας τελικά είναι όχι µόνο να διαφωνούµε µεταξύ µας, αλλά να το συζητάµε και στον αέρα και να παίρνουµε και µηνύµατα από τηλεθεατές που λένε «συµφωνώ µε τη µία ή την άλλη άποψη».

Αν και νέα, έχεις χώρο και χρόνο στην τηλεόραση. Τα κέρδισες ή σου παραχωρήθηκαν;

Είναι ένας συνδυασµός. ∆ηλαδή από τη µια πρέπει, όταν είσαι το πρόσθετο µέλος µιας οµάδας, να σου δοθεί χώρος και, αν αυτό δεν ήθελε να το κάνει ο ∆ηµήτρης, προφανώς και δεν θα γινόταν. Από την άλλη, ξεκινώντας αυτή την εκποµπή, αποφάσισα ότι θέλω να δώσω τον καλύτερό µου εαυτό και να αποδείξω ότι µπορώ να σταθώ δίπλα του. Αν αυτό το κατάφερα και απέδειξα ότι µπορώ να το κάνω, τότε νοµίζω ότι ο πρώτος στόχος επετεύχθη.

Αντιμετώπισες κάποια δυσκολία;

Η µεγαλύτερη ίσως δυσκολία είναι η προσαρµογή, γιατί η πρωινή είναι πολύ δύσκολη ζώνη. Οταν συνειδητοποιήσεις την ευθύνη τού ότι ο άλλος στο ξεκίνηµα της ηµέρας του επιλέγει να πατήσει το κουµπάκι και να σε βάλει στο σπίτι του, τότε καταλαβαίνεις πως δεν µπορείς να είσαι µόνο ενηµερωτικός, πρέπει να είσαι και κάπως ευχάριστος. ∆εν µπορείς να είσαι µόνο ευχάριστος, πρέπει να είσαι και απολύτως ενηµερωτικός, γιατί ο άλλος, πριν φύγει για τη δουλειά του, θέλει να ξέρει τι γίνεται. Αυτή η ισορροπία χρειάζεται χρόνο για να βρεθεί. ∆εν είναι µια εκποµπή σε µια νεκρή ζώνη, όπου µπορείς να είσαι µόνο χαλαρός ή µόνο σπιντάτος. Εδώ χρειάζονται δύο πράγµατα ταυτόχρονα.

Κάποτε η πρωινή ήταν… εμπόλεμη ζώνη.

Ανταγωνισµός υπάρχει και τώρα. Και εµείς έχουµε σταθεί πάρα πολύ ανταγωνιστικοί. ∆εν ξέρω αν συµβαίνει όπως παλιά, αλλά εµείς τρέχουµε για να µη χάσουµε το θέµα, προσπαθούµε να είµαστε παντού µε όλους τους ρεπόρτερ, όλους τους συναδέλφους µας, τις συνδέσεις. Γενικώς, αυτό υπάρχει και είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν µπορεί να λείπει από µια πρωινή εκποµπή, από την άποψη ότι η επικαιρότητα της ηµέρας διαµορφώνεται από τις πρωινές εκποµπές.

Παρακολουθείτε τον ανταγωνισμό;

Εντάξει, ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο βασικός ανταγωνιστής. Από µόνος του αποτελεί εδώ και χρόνια τον άνθρωπο που έχουµε συνδέσει µε την πρωινή ενηµέρωση. Κάνει αυτή τη δουλειά κάτι λιγότερο από 30 χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, κάνουµε κάτι εντελώς διαφορετικό από τον Γιώργο Παπαδάκη. Κάνουµε µια εκποµπή που καταπιάνεται µε πάρα πολλά θέµατα και προσπαθούµε να είµαστε όσο πιο γρήγοροι γίνεται, µε αρκετές εναλλαγές. Ο Γιώργος Παπαδάκης ξέρει να κάνει κάτι πάρα πολύ καλά και προφανώς είναι άλλο το βάρος της ευθύνης όταν ξέρεις ότι έχεις απέναντί σου έναν τέτοιον επαγγελµατία.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved