∆ιπλή «βόμβα» από τον ΣΚΑΪ! Τι ετοιμάζει το κανάλι για τη διάσωση της απογευματινής ζώνης
Media

∆ιπλή «βόμβα» από τον ΣΚΑΪ! Τι ετοιμάζει το κανάλι για τη διάσωση της απογευματινής ζώνης

«Βόμβα» ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ στην απογευµατινή ζώνη εξασφαλίζοντας δύο τηλεπαιχνίδια, ένα για τη νέα σεζόν και ένα για το αµέσως επόµενο διάστηµα.

Σύµφωνα µε πληροφορίες, για το πρόγραµµα της νέας σεζόν ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε τα δικαιώµατα του «Boom!», ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων στο οποίο µε κάθε σωστή απάντηση ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να κόψει τα καλώδια της «βόµβας» στο κέντρο του πλατό, µε στόχο να προλάβει να την απενεργοποιήσει πριν µηδενίσει ο χρόνος.

Αν δεν προλάβει, η βόµβα κάνει boom σκορπίζοντας σπίθες και κοµφετί, ενώ χάνονται και όσα χρήµατα έχει κερδίσει o παίκτης. Πρόκειται για φορµάτ της ισραηλινής εταιρείας Keshet, που µεταδόθηκε στην Αµερική στο Fox, στη Γαλλία, στην Ισπανία και στην Ουγγαρία.

Και ενώ το «Boom!» ετοιµάζεται, σύμφωνα με τη Realnews για τον Οκτώβριο, ο ΣΚΑΪ θέτει σε εφαρµογή σχέδιο εκτάκτου ανάγκης για τη «διάσωση» της απογευµατινής ζώνης από το καλοκαίρι. Σύµφωνα µε τις ίδιες πληροφορίες, τον Ιούνιο θα βγει στον αέρα ένα άλλο τηλεπαιχνίδι µε τίτλο «Guess my age», στο οποίο οι παίκτες καλούνται να µαντέψουν την ηλικία αγνώστων και να κερδίσουν ποσά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved