Top Story: Μια εκπομπή αφιερωμένη στις πλαστικές επεμβάσεις
Media

Top Story: Μια εκπομπή αφιερωμένη στις πλαστικές επεμβάσεις

Η εκπομπή TOP STORY απόψε Τετάρτη 17 Απριλίου θα ασχοληθεί με το θέμα των πλαστικών επεμβάσεων.

Ο Πέτρος Κουσουλός και η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής ερευνούν το θέμα σε βάθος και παρουσιάζουν όλη την αλήθεια πίσω από τις υποσχέσεις για μια καλύτερη εμφάνιση.

Η εκπομπή παρουσιάζει περιπτώσεις γνωστών καλλιτεχνών που περιγράφουν στην κάμερα την προσωπική τους ιστορία. Μερικές εξιστορήσεις προκαλούν έκπληξη καθώς υπήρχαν και σοβαρές επιπλοκές που κινδύνευσε ακόμα και η ζωή τους. Συγκεκριμένα μία νεαρή τραγουδίστρια, η Μαρία- Άντρια καταγγέλλει ότι πήγε να χάσει την ζωή της μετά από πλαστική επέμβαση στην μύτη. Μία άλλη γυναίκα είδε την ζωή της να αλλάζει μετά από αποτυχημένη πλαστική επέμβαση στην μύτη. Επίσης ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Φλωρινιώτης μας μιλάει για τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποστεί και κάποιες εξ ‘ αυτών ήταν αποτυχημένες.


Η σταρ Ελλάς 2018, Ιωάννα Μπέλλα μιλάει για τις πλαστικές επεμβάσεις που είχε κάνει και στάθηκαν εμπόδιο στη καριέρα της.


Η Μαίρη Σαατσάκη και η Αιμιλία Μπάρακ εξηγούν πως μπορεί κάποιος πολύ εύκολα να «εθιστεί» και να θέλει συνεχώς να υποβάλλεται σε πλαστικές επεμβάσεις ξοδεύοντας υπέρογκα χρηματικά ποσά.

To Τοp Story έρχεται σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στις 00.30 στο OPEN.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved