Γαλήνη Τσεβά: «Στο «Σόι» βρήκα φίλους και τη δασκάλα μου»
Media

Γαλήνη Τσεβά: «Στο «Σόι» βρήκα φίλους και τη δασκάλα μου»

Η αγαπημένη στο κοινό για τους ρόλους της στο «Ντόλτσε βίτα» και στο «Δέκα λεπτά κήρυγμα» εισβάλλει στο «Σόι σου».

Η Γαλήνη Τσεβά μιλά για τον ρόλο και τον χαμό που θα προκαλέσει στη σειρά, ενώ ανέφερε αν της έλειψε η τηλεόραση μετά από τόσα χρόνια αποχής.

Σας ξάφνιασε η πρόταση για το «Σόι σου»;

«Ναι, ευχάριστα! Είναι μια πολύ καλή σειρά, σαν σόι όλων μας κάπως. Είναι μια επιτυχία με διάρκεια, συνέπεια, ωραίο σενάριο, καλούς συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες και μεγάλη απήχηση στον κόσμο βάσει όλων αυτών».

Ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος σας;

«Υποδύομαι τη Σπυριδούλα. Καθαρίστρια στο επάγγελμα, με ειδικότητα στο σιδέρωμα, περιζήτητη, παρακαλώ, λόγω μεγάλου ταλέντου πάνω σε αυτό. Μπλέκει, δεν το συζητάμε, χαμός γίνεται, πού να σας τα λέω, μηχανορραφίες, παρεξηγήσεις».

Εσάς το δικό σας σόι θυμίζει κάτι από την τηλεοπτική σειρά;

«Μα τι... σόι ερώτηση είναι αυτή! Εμάς στο δικό μας μάς απορροφούσαν πολύ τα γαλλικά και το πιάνο και δεν είχαμε χρόνο για πολλά πολλά οικογενειακά μεταξύ μας. Τι να σας πω, να το δώσω το σόι στεγνά να έχω άλλα, θέλετε;»

Πώς ήταν η σχέση σας με τους ηθοποιούς, ειδικά με τον Μενέλαο (Παύλο Ορκόπουλο) με τον οποίο είχατε συνεργαστεί στο «Ντόλτσε βίτα»;

«Με τους γνωστούς μου, που είχαμε να συναντηθούμε χρόνια, κάναμε χαρά αμφότεροι νομίζω, με τους αγνώστους μου ήταν σαν να γνωριζόμασταν ενώ συναντηθήκαμε σήμερα. Η Μίρκα δασκάλα μου, ο Γιαννόπουλος συμμαθητής στη Σχολή αλλά δεν τον πέτυχα, ούτε Ρένια ακόμα. Οσο για τον Παύλο, αποφασίσαμε και οι δύο ότι έπειτα από χίλια χρόνια δεν έχουμε αλλάξει καθόλου οπτικά!».

Τα τελευταία χρόνια απέχετε την τηλεόραση. Σας λείπει;

«Πολύ. Απείχα κι εγώ, απούσα τελευταία και η καλή τηλεόραση με τις συνθήκες που γνώρισα, οι δουλειές λίγες...».

Σας μιλά ο κόσμος ακόμη για Σόφη από το «Ντόλτσε βίτα» και για τη Ζέτα από το «Δέκα λεπτό Κήρυγμα»;

«Ναι, και με ατάκες! Είναι δύο σειρές κράτησαν και αγαπήθηκαν. Εντυπωσιακό είναι ότι μετά τις χιλιοστές τους επαναλήψεις σε όλες τις ζώνες ο κόσμος τις έχει πρόσφατες. Νοικοκυρεμένες, προσεγμένες δουλειές, ωραίες παραγωγές πιο ξένοιαστες εποχές...».

Τι κάνει σήμερα η Γαλήνη Τσεβά;

«Παίζω στο θέατρο, ελπίζω να σκηνοθετήσω ένα συγκεκριμένο έργο που μου αρέσει, περιτριγυρίζω, δεν σα κρύβω, λίγο τον χώρο του κινηματογράφου που με γοητεύει πολύ, θέλω να παίξω σε μια ταινία και παίζω μουσική ως Dj», αναφέρει στο tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved