Το Τατουάζ: Απίστευτη εξέλιξη! Ο χωρισμός που δεν περιμένει κανείς
Media

Το Τατουάζ: Απίστευτη εξέλιξη! Ο χωρισμός που δεν περιμένει κανείς

Συγκλονιστικές εξελίξεις και μεγάλες ανατροπές, έρχονται στα επόμενα επεισόδια του Τατουάζ!

H 'Ολγα έχει αρχίσει να κάνει σκηνές ζήλιας στον Στέφανο και αιτία είναι μία νέα γυναίκα που μπαίνει στη ζωή του.

Ο λόγος για τη Νίκη, η οποία είναί η νέα υπάλληλος στο μαγαζί του. Όταν μάλιστα εκείνος καθυστερεί να επιστρέψει στο σπίτι από το μαγαζί, η Όλγα θεωρεί πως γίνεται κάτι ύποπτο πίσω από την πλάτη της.

Και κάπου εκεί έρχεται ένας χωρισμός που ανατρέπει τα πάντα!

Δείτε ποιοι θα χωρίσουν στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Άγρια καταδίωξη για τον Ορφέα

Ο Ορφέας βρίσκεται σε απόλυτη παράνοια και προσπαθεί να βρει συμμάχους. Έτσι, ψάχνει τον Λευτέρη, τον πρώην συγκρατούμενό του, αλλά όταν βρίσκει, εκείνος τον διώχνει.

Την επόμενη μέρα, ο Αντώνης, ο συνεργός του Ορφέα και ο άνθρωπος που τον βοήθησε να αποδράσει από το ψυχιατρείο, διαπιστώνει πως η θεία του είναι εξαφανισμένη και αμέσως το καταγγέλλει στην Αστυνομία.

Τα νέα, όμως, είναι δυσάρεστα καθώς τις επόμενες ώρες Αστυνομία ανακαλύπτει το νεκρό σώμα της γυναίκας και ο Αντώνης καταρρέει.

Η Τατιάνα ενώνει τα κομμάτια του παζλ, αλλά ο Αντώνης την αιφνιδιάζει καθώς εμφανίζεται στο τμήμα παρουσία του δικηγόρου του. Παράλληλα, ο Ορφέας κάνει μια ηχογράφηση για το βιβλίο της Χριστίνας, στην οποία αποκαλύπτει πράγματα για τον εαυτό του που δεν τα έχουμε ξανακούσει ποτέ. Την επόμενη μέρα, η Αστυνομία ανακαλύπτει το σπίτι στο οποίο κρύβεται ο Ορφέας και του στήνει ενέδρα! Ο ίδιος, σε μια απελπισμένη κίνηση επιβίωσης, αρπάζει μια όμηρο και της βάζει το μαχαίρι στον λαιμό.

Ο Σέκερης κυνηγά τον Ορφέα, ο οποίος κρατά τη γυναίκα, και συνειδητοποιεί ότι όσο αδίστακτος είναι ο νεαρός, άλλο τόσο αποφασισμένος είναι να μη συλληφθεί. Πλέον, ο τελευταίος είναι μόνος του και στρέφεται για βοήθεια στη Χριστίνα για να του βρει ένα κρησφύγετο. Εκείνη αναγκάζεται να συνεργαστεί προκειμένου να συνεχίσει το βιβλίο.

Πηγή: My Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved