Σίσσυ Δαμουλάκη: Αποκαλύπτει πως προέκυψε ο ρόλος της στο «Τατουάζ»
Media

Σίσσυ Δαμουλάκη: Αποκαλύπτει πως προέκυψε ο ρόλος της στο «Τατουάζ»

Η πρωτοεμφανιζόμενη στη μικρή οθόνη Χανιώτισσα ηθοποιός, με τη χαρακτηριστική κρητική προφορά της στον ρόλο της υπαστυνόμου Ειρήνης Αναγνωστάκη στο «Τατουάζ» μιλά για τις δυσκολίες του ρόλου της.

Επίσης, αναφέρει τι άνθρωπος είναι η Ειρήνη και αν έχει κοινά στοιχεία με την ηρωίδα της.

Πώς προέκυψε η πρόταση για το «Τατουάζ»;

«Την επαφή μου την έκανε η ιδιοκτήτρια ενός χώρου στα Χανιά, όπου έπαιζα σε ένα θεατρικό. Γνώριζε τα παιδιά από την παραγωγή του «Τατουάζ» και, όταν τη ρώτησαν αν γνωρίζει μια ηθοποιό που να μιλά την κρητική διάλεκτο, πρότεινε εμένα. Ήρθα σε επαφή μαζί τους, τους έστειλα ένα βιντεάκι μου, τους άρεσε και συμφωνήσαμε αμέσως.

Τι ήταν αυτό που σε δυσκόλεψε περισσότερο στον ρόλο σου;

«Η κρητική διάλεκτος με άγχωσε λίγο γιατί δεν τη μιλάω, παρόλο που είχα τα ακούσματα καθώς είμαι από τα Χανιά. Αλλά με πολλή πρόβα και διάβασμα και κάποια βοήθεια από συγγενικά μου πρόσωπα -από τις γιαγιάδες μου κυρίως- στα οποία απευθυνόμουν για διάφορες άγνωστες λέξεις σε μένα, νομίζω τελικά αντεπεξήλθα στις δυσκολίες».

Η Ειρήνη τι άνθρωπος είναι;

«Είναι μια 25χρονη, βαθιά καλοσυνάτη κοπέλα, που έχει μεγαλώσει στην επαρχία σε ένα χωριό των Χανίων. Είναι λίγο παραδοσιακή, καθώς θέλει να παντρευτεί, να κάνει οικογένεια και παιδιά. Και επίσης έχει ένα φετίχ με τις στολές των αξιωματικών, που τη γοητεύουν».

Εχετε κοινά στοιχεία με την ηρωίδα;

«Και εγώ έχω μεγαλώσει σε επαρχία και μπορώ να αντιληφθώ την κοινωνική αυτή καταπίεση που έχει υποστεί για να είναι έτσι και να σκέφτεται έτσι. Ίσως θεωρεί ότι είναι απαραίτητο να παντρευτεί για να είναι αποδεκτή κοινωνικά», σχολιάζει στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved