Έλα στη θέση μου: Έρχεται γάμος - Βόμβα
Media

Έλα στη θέση μου: Έρχεται γάμος - Βόμβα

Εξελίξεις που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού επιφυλάσσει ακόμα μία φορά στους τηλεθεατές η κωμική σειρά του ΑLΡΗΑ «Έλα στη θέση μου». Στα επεισόδια που ακολουθούν πρόκείται να παρακολουθήσουμε έναν γάμο-έκπληξη, που θα φέρει τη Φαίητα όρια της!         

Ύστερα από το μοιραίο ατύχημα που του στοίχισε σημαντικά κομ­μάτια της μνήμης του, ο άλλοτε δαιμόνιος Αντρέας Σοφοκλέους καταλήγει να γίνει έρμαιο στα χέρια του γιου του.

Ο Δαμιανός, εκμεταλλευόμενος την κατάσταση της υγείας του, προσπαθεί με ένα παμπόνηρο κόλπο και με τη βοήθεια της θείας του, της Αιμιλίας, να πάρει πίσω τη SofoExpress! Πώς θα τα καταφέρουν; Πείθοντας τον Αντρέα να την παντρευτεί! Κάτι τέτοιο είναι εφικτό, κα­θώς ο άντρας είναι ακόμα κολλημένος στην εποχή που ήταν τρελά ερωτευμένος μαζί της κι έτσι σύντομα οι δυο τους θα γίνουν και επισήμως ζευγάρι!

Βέβαια, ο δρόμος προς την επίτευ­ξη του σχεδίου δεν είναι εύκολος, καθώς όσο ο Δαμιανός έχει πλευρί­σει τον Αντρέα, η Φαίη κάνει τα πάντα προκειμένου να γυρίσει το «παι­χνίδι» υπέρ της. Μάλιστα, μη γνωρίζοντας πού βρίσκεται ο αγαπημένος της, ζητάει από τον χάκερ DS να τον βρει και να της τον φέρει πίσω. Την ίδια στιγμή το σχέδιο του Δαμιανού και της Αιμιλίας βαίνει καλώς και ο Αντρέας, που αισθάνεται σίγουρος για τον ερωτά του για την πρώ­ην γραμματέα του, επιθυμεί διακαώς να την κάνει και γυναίκα του.

Φυσικά, ο γάμος τους έχει τις ευλογίες και της υπό­λοιπης οικργένειας Σοφοκλέους οι οποίοι ανυπομονούν να δουν ξανά την Αιμιλία κυρίαρχο της SofoExpress.Στο μεταξύ η Φαίη προσπαθεί να τους εμποδίσει και κάνει μία καταγγελία για να πάρει πίσω τον σύντροφο της και να σταματήσει τον γάμο του. Ομως, η πράξη της δεν φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα και θυμωμένη με την αποτυχία της χρησιμοποιεί όλα της τα όπλα για να τους εκδι­κηθεί, σύμφωνα με το My Tv.

Τελικά, με βάση τις πληροφορίες μας, ο Αντρέας και η Αι­μιλία ενώνουν τις ζωές τους, υπογράφοντας ένα σύμφωνο συμβίωσης και αμέσως μετά ο Δάμιανός ετοιμάζει τη μεταβίβαση της SofoExpress στο όνομα της θείας του. Βέβαια, δεν έχει υπολογίσει τα έμπόδια που του στήνει η Φαίη...

Μυστηριώδες πρόσωπο στη ζωή του Αχιλλέα

Η Ρενάτα προσπαθεί να αποφύγει τον Αχιλλέα, καθώς ο νεαρός έχει βάλει στόχο να ανακαλύψει με τι την εκβιάζουν. Ταυτόχρονα, εκείνος μαθαίνει ότι η πρώην σύντροφός του αναζητά ένα μυστηριώδες πρόσωπο από το παρελθόν του. Ο λόγος για τον Βούλγαρο μαφιόζο Ζντράβκο, με τον οποίο ο Αχιλλέας είχε επαφές την εποχή που πολεμούσε τη Μένη Σουλτς.

Μάλιστα, οι δυο τους είχαν στήσει μία εταιρεία στη Βουλγαρία. Θέλοντας να μάθει όλη την αλήθεια, ο Αχιλλέας ρωτά ευθέως τη Ρενάτα τι ξέρει για τον μυστηριώδη άντρα, ενώ λίγο αργότερα κάνει το λάθος και έρχεται σε επαφή μαζί του.

Ταυτόχρονα, ζητάει από τον Μάκη να ερευνήσει το παρελθόντου Ζντράβκο, καθώς γνωρίζει ότι είναίε'πικίνδυνος και δεντον εμπιστεύεται κα­θόλου. Ωστόσο, οι έρευνες αυτές έχουν ως αποτέλεσμα το σπίτι της Ρενάτας και η εταιρεία να δεχθούν, επίθεση από... υποτι­θέμενους διαρρήκτες. Στην πραγματικότητα, ο επικίνδυνος Ζντράβκο κάνει την εμφάνιση του -για πρώτη φορά στην κωμι­κή σειρά- και φέρνει νέους μπελάδες στη ζωή της Ρενάτας και του Αχιλλέα.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον ρόλο είναι ο Κρις Ραντάνοφ, τον οποίο θα δούμε στη σειρά για πέντε ή έξι επεισόδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved